32 спортсмени з Рівненщини – чемпіони та призери чемпіонату України з дзюдо

1 02 1 97033 dzy. спортсменів

Рівне. 2-3 лютого у приміщенні спортивного клубу «Олімпійські надії» відбувся чемпіонат України з дзюдо серед спортсменів з вадами зору, учасниками якого стали 57 спортсменів з Волинської, Дніпропетровської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Одеської, Тернопільської, Харківської, Хмельницької, Рівненської областей та міста Київ.

– У змаганнях приймали участь члени збірної Паралімпійської команди України, чемпіони Європи та світу. Наші паралімпійці Наталія Ніколайчик, Юлія Галінська, Давид Харава та Олександр Косінов достойно підтвердили свої результати, зайнявши перші місця, – прокоментував результати чемпіонату України начальник комунального закладу «Рівненський регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Рівненської обласної ради Віктор Кучер.

Чемпіонат України з дзюдо серед спортсменів з вадами зору дав можливість сформувати збірну команду України для участі у Кубку світу, який відбудеться з 18 по 23 лютого у місті Егер (Угорщина). З даних змагань почнеться завойовування ліцензій для участі у XV Паралімпійських іграх 2016 року, які відбудуться у Ріо-де-Жанейро (Бразилія).

«Рівненська обласна рада» +Результати змагань

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*