Футбольна команда Шевченківського дитячого будинку-інтернату Харківської області – переможець Міжнародного футбольного турніру

1 15 1 7854184 2. seni cup, будинку-інтернату

З 2004 року Міністерство соціальної політики України спільно з польськими компаніями (ЗАТ „Белла Трейд” та АТ „Торунський завод перев’язочних матеріалів”), благодійним фондом „Розвиток України” за підтримки Посольства Польщі в Україні проводить Всеукраїнський футбольний турнір для осіб з інвалідністю в рамках „Міжнародної футбольної ліги SENI CUP”.

Метою турніру є сприяння інтеграції осіб з обмеженими можливостями в суспільне життя та популяризація фізичної культури. Захід проводиться за всіма правилами FIFA, з професійною суддівською оцінкою матчу. Він став відмінною можливістю для людей з особливими потребами взяти участь у спортивних змаганнях, адже стимулює фізичний розвиток вихованців та підопічних, які проживають в інтернатних установах системи соціального захисту населення.

Вже п’ять років поспіль футбольна команда Шевченківського дитячого будинку-інтернату Харківської області входить у трійку кращих команд на турнірі “SENI CUP”.

Незважаючи на те, що у 2015 році відбірковий турнір „Міжнародної футбольної ліги SENI CUP” в Україні не проводився, команду Шевченківського дитячого будинку-інтернату було запрошено представляти Україну на Міжнародному футбольному турнірі у м. Торунь (Польща) у липні 2015 року, де вони вдруге здобули перше місце у своїй підгрупі.

Мінсоцполітики вітає футбольну команду Шевченківського дитячого будинку-інтернату з перемогою і висловлює подяку всім, хто долучився до організації турніру.

1 15 1 7854184 1

Міністерство соціальної політики України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*