Любов Семенюк здобула бронзу на Кубку світу з пауерліфтингу

1 24 1 1456228034 2. любов семенюк

1 24 1 1456228034 1

Майстер спорту України міжнародного класу Любов Семенюк відзначилася на Кубку світу з пауерліфтингу серед спортсменів з ураженням ОРА. Рівненська спортсменка стала бронзовим призером елітних змагань, які пройшли в Об’єднаних Арабських Еміратах, повідомляє “Рівненський інформаційний портал ОGО.ua”.

З 13 по 20 лютого в Дубаї (ОАЕ) проводився Кубок світу з пауерліфтингу серед спортсменів з інвалідністю. Це були вирішальні змагання, які дозволяють спортсменам набрати останні рейтингові очки для участі в Паралімпіаді 2016 року в Ріо-де-Жанейро.

Вихованка комунального закладу «Рівненський регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Рівненської обласної ради Любов Семенюк виборола для збірної України бронзову медаль. Рівненчанка змагалася у своїй традиційній ваговій категорії до 79 кг.

Загалом, національна паралімпійська збірна команди України виграла дві золоті, чотири срібні та три бронзові медалі та втримала упевнену другу позицію в світі.

Нагадаємо, що у листопаді минулого року на відкритому чемпіонаті Європи, який відбувся в Угорщині, майстер спорту України міжнародного класу з Рівного Любов Семенюк завоювала дві медалі. Вона стала другою серед європейських спортсменів у ваговій категорії до 79 кг. А також здобула бронзу у загальному заліку.

Василь Штундер

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*