ПРЕС-АНОНС: Юний футболіст з синдромом Дауна заб’є перший гол «Кубку відкритих сердець 2016»

1 20 7 85242951 1 2. синдромом дауна

Шановні журналісти,

23 квітня у спорткомплексі ЦСКА (м. Київ, просп. Повітрофлотський, 10) пройде традиційний Благодійний турнір по міні-футболу серед корпоративних команд «Кубок відкритих сердець 2016».

Перший символічний гол турніру заб’є випускник єдиного в Україні Центру раннього розвитку для дітей із синдромом Дауна 8-річний Ваня Козачок. А інші діти з синдромом Дауна презентують капітанам команд червоні кульки-серця – як заклик відкрити своє серце дітям із особливими потребами.

На місці старту турніру о 10:00 відбудеться брифінг для ЗМІ.

Спікери:

Сергій Кур’янов, президент Всеукраїнської благодійної організації «Даун Синдром»

Тетяна Яремчук, мама 5-річної Маші з синдромом Дауна

Денис Мелещук, представник компанії Infopulse, менеджер команди.

Турнір «Кубок відкритих сердець» об’єднує людей захоплених спортом та готових допомагати іншим. Змагання уже шостий рік поспіль проводить Всеукраїнська благодійна організація «Даун Синдром». У такий спосіб організація «пробиває» стіну суспільного неприйняття дітей з синдромом Дауна та збирає кошти на освітні програми для дітей, що займаються у Центрі раннього розвитку.

Сьогодні Центр раннього розвитку ВБО «Даун Синдром» – це спеціалізований заклад, де діти з синдромом Дауна можуть отримати освітні послуги, відвідувати заняття з дефектологом, логопедом, психологом та іншими профільними спеціалістам. Центр не підтримується державою і функціонує лише завдяки благодійним внескам окремих доброчинців, та в основному – компаній, що беруть участь у турнірі. Саме завдяки заняттям у Центрі діти з синдромом Дауна отримують необхідні для життя знання і навички та можливість реалізувати себе в майбутньому.

Разом з батьківською командою ВБО «Даун Синдром» цього року участь у турнірі прийме 14 корпоративних команд: Райфайзен Банк Аваль, PWC, Deloitte, FC SKODA, УкрСиббанк, Infopulse, Windrose, EY, ОМП, Syngenta, Platinum bank, ЕСТА холдинг, ДП НАЕК Енергоатом та Ашан.

Більше інформації про турнір на офіційній сторінці події у Facebook – https://www.facebook.com/events/1679027465696029/?active_tab=posts

Карти проїзду вкладаємо!

Акредитація для ЗМІ:

Анастасія Бондарчук, 097 394 49 56
Марина Єнжиєвська, 063 039 78 29

1 20 7 Кубок карта від-Контрактова-площа 2

1 20 7 Кубок карта від-Політехнічний-інститут 3

1 20 7 Кубок карта на машине 4

1 20 7 Кубок карта пеший-ход 5

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*