Збірна України серед спортсменів з наслідками ДЦП дізналася суперників на Паралімпіаді-2016

1 05 1 33 1 2. спортсменів

1 05 1 33 1

На останньому передпаралімпійському турнірі з футболу серед спортсменів з наслідками дитячого церебрального паралічу, що проходив з 30 квітня по 7 травня 2016 року в іспанському місті Салоу і в якому яскраво перемогли футболісти з України, відбулося жеребкування груп на Паралімпіаду-2016. Українці виступатимуть у Ріо в групі А. Загалом результати жеребкування виглядають наступним чином: група А – Україна, Бразилія, Ірландія і Великобританія; група В – Росія, Нідерланди, Аргентина та США.

Передпаралімпійський турнір з футболу серед спортсменів з наслідками ДЦП став останнім футбольним форумом перед Ріо і зібрав 7 країн-учасниць, серед яких паралімпійську футбольну еліту світу представили Україна, Бразилія, Нідерланди, Великобританія, США, Ірландія та Аргентина.

Власне фінальний матч за кубок цього турніру українці провели з командою Бразилії, яка за результатами жеребкування – в одній групі у Ріо. І бразильці, і Україна продемонстрували прекрасну гру, але перемога була на боці наших паралімпійців – 2:0. Бразилія виборола в результаті – друге місце турніру, а команда Нідерландів стала третьою.

Обидва українські голи належать Артему Красильникову, якого за результатами турніру нагородили кубком як найкращого гравця, а Костянтин Симашко вкотре відстояв своє звання найкращого голкіпера і також був відзначений нагородою.

Наразі спортсмени готуються до відповідальних стартів у Бразилії. Бажаємо їм успішної підготовки та яскравих перемог у Ріо!

1 05 1 МОМЕНТ ГРИ 2

Офіційний сайт Федерації футболу України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*