Змагання «Подільський зліт»

1 20 1 1807V7 tumth 2. людей

1 20 1 1807V7 tumth 1

Змагання, на яких головне – не перемога, а участь. Адже навіть цього достатньо, аби отримати заряд енергії на цілий рік. У с. Сокілець Немирівського району пройшов триденний туристично-спортивний збір для людей з інвалідністю.

Намети, зустріч старих друзів, пісні під гітару та дружня атмосфера – це лише один бік змагань «Подільський зліт». З іншого — це школа виживання для людей з особливими потребами в екстремальних умовах. За словами організаторів, даний захід проходить уже четвертий рік поспіль. З кожним разом він збирає на березі Бугу все більше людей.

Також у рамках змагань пройшов семінар «Забезпечення захисту і безпеки інвалідів у ситуаціях ризику», на якому всіх охочих навчили правильно діяти у надзвичайних ситуаціях та надавати першу медичну допомогу.

Проте головне тут — це не семінари, і навіть не змагання, а щасливі очі присутніх та тепла атмосфера. За словами учасників, такі заходи свого часу змінили життя кожного з них, адже допомогли сприйняти себе іншим та подарували бажання жити далі.

Їм не потрібне співчуття, їм важливе розуміння того, що вони потрібні, що кожного з цих людей там, за межами наметового містечка, чекає наше суспільство.

Філія НТКУ «Вінницька регіональна дирекція «ВІНТЕРА»»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*