День народження «Феніксу»

День народження «Феніксу». го спортивний клуб людей з інвалідністю фенікс, лебединщина, день народження, допомога, перемога

День народження «Феніксу». го спортивний клуб людей з інвалідністю фенікс, лебединщина, день народження, допомога, перемога

Колектив представництва громадської організації «Спортивний клуб людей з інвалідністю «Фенікс», що на Лебединщині, днями відзначив день народження. Нам – чотири роки. «Феніксівці» – творчі, толерантні та доброзичливі люди, активні учасники спортивних змагань, конкурсів як на рівні міста, району, області і навіть за кордоном. Допомагають нам державна влада, депутати міської та обласної рад Іван Минюк, Віталій Калініченко, волонтери, друзі, які ніколи не стоять осторонь.

У родинному колі у читальному залі Лебединської центральної бібліотеки (директорка Тетяна Ольховик) зібралися члени спортивного клубу «Фенікс» (керівник Тетяна Чуйко) відзначити свою чергову дату народження.

Членів клубу привітав керівник ГО Олександр Грінка (м.Суми). За чотири роки нашому колективу є чим пишатися. У мирний час були перемоги у різних спортивних іграх та змаганнях, фестивалях. За це велика вдячність керівнику представництва, активу, волонтерам. Може, хтось подумає, що невчасно зібралися, але ми осягаємо розумом, що ми тут, усі разом, живі у цій чарівній, затишній залі бібліотеки.

Зараз тяжко усім. Члени клубу людей з інвалідністю і на сьогодні не втрачають інтересу до життя, до всього, що їх оточує. І у перші дні війни теж не стояли осторонь, допомагали теробороні і ЗСУ: випікали хліб, заготовки різні, відправляли посилки з теплими речами.

Членів клубу привітали Іван Минюк, депутати міської ради, Тетяна Ольховик – директорка бібліотеки, Тетяна Чуйко – керівник клубу, Олена Листопад – від міського будинку культури, побажали благополуччя, здоров’я, діждатися перемоги і брати активну участь у вже мирному житті у післявоєнний час. Віддали шану загиблим воїнам.

Всі притихли, в залі зазвучала її Величність Українська пісня. Це взяла гітару в руки Олена Листопад (артистка МЦКД). Торкнувшись струн гітари і наших сердець своїм чарівним голосом та віртуозною грою, зачарувала всіх присутніх. Далі одна за одною звучали пісні: про родину, червону калину, кохання, про біль та жагу до Перемоги. Ми усі підспівували, бо ці пісні стали рідними для всієї України. А у піснях, як і в житті, «з журбою радість обнялися».

Непомітно сплинув час, залишивши по собі найкращі відчуття зустрічі одноклубників за чашкою чаю, теплими спогадами.

Наш день народження увібрав у себе все краще і гідне пошанування. Я хочу сказати, що наші керівники Олександр Грінка (м.Суми), Тетяна Чуйко (м.Лебедин), актив клубу, волонтери зробили золотий засів у серцях членів клубу «Фенікс»: засів любові до праці, доброти, тепла, терпіння, щоб усі могли не тільки мріяти, а й досягати мети.

Підійшов наш колектив до цієї дати з вагомими перемогами. 2020-й-2021-й роки – Міжнародні інтеграційні ігри (м.Суми), в яких брали участь представники України, Грузії, Чехії. Спортсмени нашої команди зібрали всю свою волю в кулак і подолали, на перший погляд, нездоланне. А ще були змагання на байдарках, з тенісу, шашок, попадання в ціль та інших видів спорту. Диву даєшся, звідки наші спортсмени беруть наснагу та бажання долати перешкоди у житті та спорті, неодноразово отримуючи призові місця.

Дорогі наші феніксівці, бажаємо родинного затишку, щоб вічно вам сяяла зірка удачі, здійснювалися мрії, серця не зачерствіли, мирного неба та впевненості у завтрашньому дні. А всім нам – Перемоги!

Ольга Паливода,
член клубу «Фенікс»,
позаштатний автор тижневика «Будьмо разом»

Лебедин press

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*