“Ігри нескорених”: в Києві обрали переможців нацвідбору серед ветеранів АТО (ВІДЕО)

“Ігри нескорених”: в Києві обрали переможців нацвідбору серед ветеранів АТО (ВІДЕО). ігри нескорених, ветеран ато, змагання, національний відбір, переможець, person, target archery, camera, archery

“Ігри нескорених”: в Києві обрали переможців нацвідбору серед ветеранів АТО. ігри нескорених, ветеран ато, змагання, національний відбір, переможецьВідбір на Ігри Нескорених

30 переможців національного відбору міжнародних змагань “Ігри Нескорених” урочисто оголосили на Майдані Незалежності. Саме вони представлять Україну на змаганнях, які відбудуться у вересні у канадському Торонто. Про таке повідомляє “5 канал”.

Переможців обрали зі 114 учасників “Ігор нескорених”. Нагородити переможців приїхав особисто Президент України Петро Порошенко разом з дружиною. Україна – єдина країна, яка проводила національний відбір для “Ігор нескорених”. Бійці кажуть, що такі заходи потрібні і на місцевому рівні.

Довідка. “Ігри Нескорених” – це змагання на кшталт паралімпіади. У них беруть участь поранені військові. Вперше Ігри Нескорених відбулися в Англії 2014 року. Цьогорічні змагання перші для України. На учасників української команди чекають 5 місяців важких тренувань. Однак, ветерани АТО переконують, до цього готові і налаштовані лише на перемогу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*