«Інваспорт»: рівненські спортсмени завоювали Кубок України з пауерліфтингу (ФОТО)

«Інваспорт»: рівненські спортсмени завоювали Кубок України з пауерліфтингу (ФОТО). інваспорт, пауерліфтингу

1_20_1_1476781015_1

З 14 по 16 жовтня в приміщенні Рівненського регіонального центру «Інваспорт» відбувся Кубок України з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору. Збірна Рівненщини у командному заліку стала найсильнішою та завоювали почесний трофей, повідомляє “Рівненський інформаційний портал ОGО.ua”.

У змаганнях прийняло участь понад півсотні спортсменів з Волинської, Донецької, Дніпропетровської, Запорізької, Львівської, Тернопільської, Херсонської, Чернігівської та Рівненської областей.

З вітальним словом перед учасниками змагань виступили: начальник управління у справах молоді та спорту Рівненської облдержадміністрації – Ліпський Віталій Володимирович, заступник начальника регіонального центру «Інваспорт» Демчук Андрій Олександрович та головний суддя змагань – Колтаков Микола Володимирович – суддя національної категорії.

«Підсумки Кубку України підводились окремо у вагових категоріях та в абсолютній першості з пауерліфтингу та з жиму лежачи. Також відбулось нагородження у загальнокомандному заліку: І місце – Рівненська область, ІІ місце – Донецька область, ІІІ місце – Дніпропетровська область», – повідомив заступник начальника комунального закладу «Рівненський регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Рівненської обласної ради Андрій Демчук.

Готували провідних спортсменів Рівненщини до даних змагань заслужені тренери України –Демчук А.О., Фесовець О.М. та тренери – Полюхович В.О., Левчик С.С.

Чемпіони та призери змагань були нагороджені дипломами та медалями.

Від спонсора змагань – компанії-виробника спортивного харчування Рower Рro команди-призери отримали подарунки.

З повним переліком переможців можна ознайомитися на сайті Рівненського регіонального центру «Інваспорт».

1_20_1_1476781008_2

1_20_1_1476781023_3

1_20_1_1476781029_4

1_20_1_1476781038_5

Василь Штундер

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*