Миколаївські парапловці зібрали врожай нагород на чемпіонаті України (ФОТО)

Миколаївські парапловці зібрали врожай нагород на чемпіонаті України (ФОТО). кам’янське, миколаївський інваспорт, чемпіонат україни, плавання, спортсмен

Миколаївські парапловці зібрали врожай нагород на чемпіонаті України. кам’янське, миколаївський інваспорт, чемпіонат україни, плавання, спортсмен

З 6 по 9 грудня у м. Кам’янське (Дніпропетровської обл.) проходив чемпіонат України з плавання серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату.

Миколаївські спортсмени успішно виступили і здобули 17 медалей – 10 золотих, 5 срібних та 2 бронзові.

Про це повідомляє «Миколаївський Інваспорт», передає Інше ТВ.

У змаганнях взяли участь 8 спортсменів від Миколаївської області: Ангеліна Мальцева – від ФОКу інвалідів «Вікторія»; Олег Колісник, Микола Кірєєв та Ростислав Любенко – від МОК КДЮСШ; Марія Колісніченко, Сергій Паламарчук, Дмитро Василенко та Владислав Кирпа – від Миколаївського РЦ «Інваспорт».

Так, МСУ Марія Колісніченко стала п’ятиразовою чемпіонкою України – на дистанціях 150 м комплексним плаванням, 50 м на спині, 50 м брасом, 200 м вільним стилем та 50 м вільним стилем.

МСУ Ангеліна Мальцева стала чемпіонкою України на дистанціях 50 м на спині, 50 м вільним стилем та 100 м на спині.

МСУ Владислав Кирпа став дворазовим чемпіоном (на дистанціях 100 м на спині та 50 м на спині), срібним (50 м вільний стиль) і бронзовим (100 м вільний стиль) призером.

МСУМК Сергій Паламарчук став триразовим срібним призером на дистанціях 50 м на спині, 50 м вільним стилем і 100 м вільним стилем.

КМСУ Олег Колісник здобув «срібло» на дистанції 50 м брасом, а Микола Кірєєв – «бронзу» на дистанції 50 м брасом.

Підготували спортсменів тренери: Воронцова Оксана, Ільїна Тетяна, Ільін Микола, Козленко Андрій, Нагієва Алла, Бойченко Оксана та Тюветський Денис.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*