На Рівненщині розвивають інклюзивні футбольні секції

На Рівненщині розвивають інклюзивні футбольні секції. рівненщина, уаф, особливими освітніми потребами, футбольна секція, інвалідність

На Рівненщині розвивають інклюзивні футбольні секції. рівненщина, уаф, особливими освітніми потребами, футбольна секція, інвалідність

У Рівненській області завершився другий цикл занять у межах проекту Української асоціації футболу “Інклюзивні футбольні секції”, повідомляють «Рівненські новини».

Проект реалізується Рівненською обласною асоціацією футболу в Рівненській та Острозькій громадах. У Рівному заняття проводяться за наступними адресами: вул. Поштова, 5 (Рівненська обласна ДЮСШ для осіб з інвалідністю) та вул. Дубенська, 133 (школа № 27). В Острозі заходи відбуваються на базі школи № 1 (вул. Вишенського, 42).

Інклюзивні секції відвідують 37 дітей з особливими освітніми потребами. Діти надзвичайно задоволені заняттями.

Інклюзивні футбольні секції, до яких залюбки записуються діти з особливими освітніми потребами, відкриваються у 21-й громаді в Україні. Секції забезпечені дитячою футбольною формою, м’ячами та необхідним спортивним інвентарем.

Цим проектом у межах Хартії масового футболу УЄФА УАФ прагне поліпшити психоемоційний та фізичний стан дітей через залучення їх до фізичних активностей та соціалізацію, а також змінити ставлення українського суспільства до людей з інвалідністю і надати доступ до інклюзивних занять спортом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*