На Рівненщині відбулася танцювальна розминка

На Рівненщині відбулася танцювальна розминка. іван сівак, рівненщина, розминка, спортсмен, інвалід, person, clothing, posing, boy, smile, indoor, group, toddler, floor, footwear. A group of people standing in front of a crowd posing for the camera

Вже п’ять сезонів поспіль найкращі спортсмени зі всієї Рівненської області разом з комунальним закладом «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради і Відділенням НОК України в Рівненській області відвідують загальноосвітні навчальні заклади, де проводять для учнів розминки, спілкують з ними і діляться власним досвідом.

Зустрічі дітей з людьми, котрі досягли видатних результатів у спорті, завжди мають дуже хороший результат для всіх її учасників. Школярі на власні очі пересвідчуються, що чемпіони світу і Європи можуть проживати у сусідньому з ними будинку і щодня ходити тими ж вулицями що й вони. Для спортсменів це нагода ближче познайомитися з підростаючим поколінням і скерувати їх у правильне русло. Особливо тих, хто цікавиться спортом і збирається пов`язати з ним своє життя.

Цього разу учні Русивельського НВК «ДНЗ-ЗОШ І-ІІІ ступенів» познайомилися з майстром спорту України міжнародного класу зі спортивних танців на візках серед спортсменів з порушеннями ОРА Іваном Сіваком. Гостя дітям представив заступник директора обласної дитячо-юнацької спортивної школи інвалідів, виконавчий директор Відділення НОК України в Рівненській області Іван Власик. Він розповів дітям про досягнення спортсмена і його титули, та акцентував увагу на величезній кількості міжнародних змагань, в яких той посідав призові місця. Під час бесіди всіх присутніх особливо цікавила історія життя Івана, чим він займався до танців, як тривають його тренування і скільки часу довелося йти до першого «золота». Він дуже детально й розгорнуто відповідав на всі запитання, і намагався сам більше розпитати у дітей про їхні улюблені види спорту і розвиток спорту на Гощанщині.

Окрім бесіди Іван Сівак виконав для присутніх один зі своїх кращих сольних танців, які підкорили вже не один танцювальний майданчик у всьому світі. Також він запропонував дітям затанцювати з ним у стилі «комбі». Стиль «комбі» (від слова «комбінований») означає, що в парі один з учасників на візку. Деякі школярі вже мали досвід в танцях, тому без роздумів погодилися на таку імпровізацію.

Попри те, що сам Іван вперше відвідав цю школу, плакат з ним під назвою «Постаті, що подолали життєві труднощі» вже довго знаходиться тут. На ньому зображений спортсмен під час змагань в Римі (Італія). Плакат виготовили місцеві учні і вже протягом довгого часу він мотивує їх на досягнення своїх цілей, адже – «Якщо ці люди змогли, то чому не зможу я?».

Також Іван нагородив призами дітей, котрі посіли призові місця в конкурсі спортивного малюнку, який напередодні тривав у школі. Він особисто підписав кожну роботу, після чого настав час для тривалої селфі-сесії. Більшість дітей хотіли обов`язково зробити індивідуальний знімок зі спортсменом, а завершилося все спільним фото усіх учасників заходу.

Обласний центр фізичного здоров’я населення Рівненщини “Спорт для всіх”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*