Національна паралімпійська збірна команда з академічного веслування переможно розпочала сезон-2018

Національна паралімпійська збірна команда з академічного веслування переможно розпочала сезон-2018. академічне веслування, команда, міжнародна регата, паралімпійська збірна, спортсмен, person, outdoor, clothing, sports uniform, swimming, smile, posing, water. A group of people posing for the camera

Національна паралімпійська збірна команда з академічного веслування переможно розпочала сезон-2018. академічне веслування, команда, міжнародна регата, паралімпійська збірна, спортсмен

Українські паралімпійці яскраво виступили на міжнародній регаті з академічного веслування серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату та порушеннями зору, що пройшов у м. Гавірате, Італія з 09 по 14 травня 2018 року: загалом національна збірна команда України у складі 12 спортсменів виборола 9 високих нагород, серед яких – 3 (три) золоті, 2 (дві) срібні та 4 (чотири) бронзові медалі. Загальний підсумок міжнародної регати, у якій взяли участь спортсмени з 30 країн світу, не підводився.

Найкраще від команди України виступив Роман Полянський, котрий виборов 2 золоті нагороди, серед жінок яскраво виступила дебютантка Гаврисюк Анжела, котра виборола золоту та срібну медалі.

До речі, ця переможна команда – це оновлений склад національної паралімпійської збірної команди України з академічного веслування (більше 70% – дебютанти), що вперше виступає таким складом у цьому році! Віримо, що ця перша перемога українських веслувальників стане запорукою нових яскравих перемог!

Наразі команда готується до кубку світу, що з 30 травня по 3 червня пройде в м. Белград, Сербія.

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України

Фото: Ukraine’s Roman Polianskyi (centre) celebrates the win at the Gavirate Regatta © • Cecchin/Gavirate 2018

Національний комітет спорту інвалідів України +Особисті результати спортсменів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*