Поліцейський з протезом із Закарпаття здобув срібло на чемпіонаті світу з комбат ІСО

Поліцейський з протезом із Закарпаття здобув срібло на чемпіонаті світу з комбат ІСО. англия, владислав горнодь, комбат ісо, протез, чемпіонат світу

Поліцейський з протезом із Закарпаття здобув срібло на чемпіонаті світу з комбат ІСО. англия, владислав горнодь, комбат ісо, протез, чемпіонат світу

Поліцейський-вибухотехнік Владислав Горнодь, здобув друге місце на чемпіонаті світу з комбат ІСО, який проходив 20-22 жовтня в Англії. До слова чоловік був єдиним учасником з протезом.

Передісторія: У грудні 2022 року під час роботи на звільненій Харківщині вибухотехнік наступив на протипіхотну міну і отримав серйозне поранення, яке призвело до втрати кінцівки. Але це не стало на заваді нашому поліцейському і він наполегливо працював, аби вдруге взяти участь на світовому чемпіонаті з комбат ІСО.

Здобутки: першочергово Владислав здобув перемогу на чемпіонаті Європи у 2021 році, а через рік став чемпіоном світу із бойового мистецтва комбат самозахист ІСО в Угорщині. Окрім цього поліцейський нагороджений президентом України Володимиром Зеленським «Державною нагородою «За мужність» ІІІ ступеня на День поліції.

Владислав радить усім військовим, які повертаються з фронту, також ставити перед собою цілі та впевнено досягати їх:

«Своїм прикладом ми можемо показувати, що життя після поранення не змінюється в гіршу сторону. Воно може змінюватися тільки в кращу. Головне – мати бажання, ставити перед собою цілі та наполегливо йти до них», – ділиться власним досвідом Владислав Горнодь.

Ungvar Info

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*