«Повір у себе»

«Повір у себе». маневичі, змагання, учасник, фестиваль «повір у себе», інвалідність, floor, person, musical instrument, clothing, indoor, piano, footwear, cello, violin, people. A group of people standing on the floor

«Повір у себе». маневичі, змагання, учасник, фестиваль «повір у себе», інвалідність

14 квітня в смт Маневичі відбувся обласний фестиваль «Повір у себе» серед дітей з інвалідністю за Всеукраїнською програмою «Ти зможеш, якщо зміг я!».

Захід організували Маневицька районна громадська організація інвалідів «Довіра» при підтримці Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

У змаганнях взяли участь 48 дітей з ГО «Батьків дітей з синдромом Дауна», ГО «Центр реабілітації осіб з інвалідністю «Джерело життя», Маневицької районної ГО інвалідів «Довіра».

Традиційно, змагання розпочалися урочистим відкриттям, на якому виступили з вітальним словом голова Маневицької райдержадміністрації Анатолій Мельник, директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Володимир Новосад, директор відокремленого підрозділу Спеціальної Олімпіади України у Волинській області Катерина Свіщева, представник громадської організації «Центр реабілітації осіб з інвалідністю «Джерело життя» Алла Антонюк, голова Маневицької районної громадської організації інвалідів «Довіра» Наталія Шишолік.

Під час заходу розважав дітей аніматор, який став для них потіхою, а також перед учасниками з культурною програмою виступили вихованці Маневицького будинку культури, ГО «Батьків дітей з синдромом Дауна» та ГО «Центр реабілітації осіб з інвалідністю «Джерело життя».

Представники Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провели з дітьми спортивну програму «Веселі старти», яка складалася з семи комплексних естафет: «Садіння картоплі», «Флорбол», «Фітбол», «Знайди кульку», «Переправа по острівцях», «Перешкоди», «Снайпер».

Усі учасники заходу були нагороджені грамотами та медалями від Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» а також призами від громадської організації «Довіра».

Наш кор.

Фото ВО ЦФЗН «Спорт для всіх»

Волинська газета

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*