Спортсмени з Херсонщини вибороли дев’ять нагород на змаганнях з легкої атлетики Спецолімпіади України

Спортсмени з Херсонщини вибороли дев’ять нагород на змаганнях з легкої атлетики Спецолімпіади України. спецолімпіада україни, херсонщина, легка атлетика, нагорода, спортсмен

Спортсмени з Херсонщини вибороли дев’ять нагород на змаганнях з легкої атлетики Спецолімпіади України. спецолімпіада україни, херсонщина, легка атлетика, нагорода, спортсменХерсонські спортсмени вибороли дев’ять нагород Фото: Руслан Малашенко/Facebook

20-21 травня у Кропивницькому відбулись Всеукраїнські змагання з легкої атлетики Спеціальної олімпіади України. Херсонщину представляли четверо спортсменів, які вибороли дев’ять нагород, пише Суспільне.

Про це у Facebook повідомив директор Херсонської дитячої юнацької спортивної школи для дітей з інвалідністю Руслан Малашенко.

У змаганнях взяли участь 80 спортсменів з 10 регіонів України. Представники Херсонщини вибороли золоту, три срібних та чотири бронзові медалі.

“Аліна Кузнєцова посіла перше місце з бігу на 100 м, друге — в стрибках у довжину, третє в естафеті 4×100м. у II дівізіоні. Михайло Кузнецов — друге місце у стрибках у довжину, третє місце в естафеті 4×100м. у II дівізіоні. У Сергія Мошенського — друге місце з бігу 400 м., третє місце з бігу на 800 м. у I дівізіоні, а також третє місце в естафеті 4×100м. у II дівізіоні. А Марія Кузнецова посіла третє місце в естафеті 4×100 м. у II дівізіоні”, — написав Малашенко.

Аліна Мокляк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*