Спортсменка з Одещини здобула “золото” та два “срібла” з кульової стрільби

Спортсменка з Одещини здобула “золото” та два “срібла” з кульової стрільби. ірина щетнік, кульова стрільба, медаль, спортсменка, чемпіонат світу

Спортсменка з Одещини здобула “золото” та два “срібла” з кульової стрільби. ірина щетнік, кульова стрільба, медаль, спортсменка, чемпіонат світуАндрій Дорошенко та Ірина Щетнік. Фото: Одеський “Інваспорт”

Спортсменка з Одещини Ірина Щетнік здобула золоту медаль та дві срібні медалі з кульової стрільби на чемпіонаті світу в місті Аль-Айн в Об’єднаних Арабських Еміратах. Про це повідомили в Одеському регіональному центрі з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю “Інваспорт”, пише Суспільне.

Перше “срібло” спортсменка здобула в вправі R2 (пневматична гвинтівка, 10 м).

Другу срібну медаль отримала в вправі R8 (малокаліберна гвинтівка з трьох положень, 50 м).

13 листопада спортсмени з Одещини Ірина Щетнік та Андрій Дорошенко завоювали “золото” в вправі R10 (пневматична гвинтівка, 10 м, змішані команди, клас SH1) та стали чемпіонами світу.

Спортсменка з Одещини здобула “золото” та два “срібла” з кульової стрільби. ірина щетнік, кульова стрільба, медаль, спортсменка, чемпіонат світуІрина Щетнік та Андрій Дорошенко. Фото: Одеський “Інваспорт”

Спортсменка з Одещини здобула “золото” та два “срібла” з кульової стрільби. ірина щетнік, кульова стрільба, медаль, спортсменка, чемпіонат світуРейтинг чемпіонату світу з кульової стрільби. Фото: Одесский Инваспорт

Спортсменка з Одещини здобула “золото” та два “срібла” з кульової стрільби. ірина щетнік, кульова стрільба, медаль, спортсменка, чемпіонат світуІрина Щетнік та Андрій Дорошенко. Фото: Одеський регіональний центр з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю “Інваспорт”

Анна Стебловська

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*