У Каховці відбулись спортивні змагання з нагоди відзначення 25-річчя «Інваспорту»

У Каховці відбулись спортивні змагання з нагоди відзначення 25-річчя «Інваспорту». інваспорт, каховка, змагання, паралимпиец, інвалідність, outdoor, tree, person, sky, clothing, man, posing, smile, people, group. A group of people posing for a picture

У Каховці відбулись спортивні змагання з нагоди відзначення 25-річчя «Інваспорту». інваспорт, каховка, змагання, паралимпиец, інвалідність

У Каховці пройшли відкриті змагання з шахів, шашок, настільного тенісу, бочче та легкої атлетики серед паралімпійців (осіб з інвалідністю), присвячені 25-річчю з дня заснування Українського та обласних центрів фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт».

Організатори – Херсонський регіональний центр «Інваспорт» та Каховська філія регіонального центру «Інваспорт».

Всього в змаганнях взяли участь 46 спортсменів-паралімпійців різного віку з Каховки, Таврійська та Берислава.

Змагання з шахів, шашок та настільного тенісу проходили в приміщенні КЗ ХОР «Каховський геріатричний пансіонат». В турнірі з шахів переміг Костянтин Захаров, друге місце посів Андрій Подаляко, третє місце – Петро Мельничук.

В шашках перемогу святкував Олександр Кульбікаєв, друге місце посів Володимир Зелінський, третє місце посіла Світлана Радіонова.

В змаганнях з настільному тенісу перше місце посів Дмитро Матко, друге місце – Валентина Подаляко, третє місце – Андрій Лещінський.

Змагання з бочче відбулись в Центрі соціальної реабілітації дітей з інвалідністю Каховської міської ради. За результатами змагань перше місце серед вихованців Центру посіла Анастасія Жупина, друге місце – Нікіта Штерн, третє місце виборов Ілля Ульченко.

Змагання з легкої атлетики відбулись на базі Таврійського реабілітаційного Центру. Найкращий результат серед каховчан за сумою багатоборства (стрибки з місця, метання тенісного м’яча, біг 30м) у Ангеліни Міхеєнко – перше місце серед дівчат та друге місце у загальному заліку.

Переможці та призери всіх змагань нагороджені грамотами та медалями ХРЦ «Інваспорт». А всі діти – учасники змагань у реабілітаційних Центрах нагороджені заохочувальними подарунками від Управління праці та соціального захисту населення Каховської міської ради та спонсорів змагань.

“Таврийские Вести”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*