У Харкові пройшли змагання “Ігри героїв” для поранених українських захисників (ВІДЕО)

У Харкові пройшли змагання “Ігри героїв” для поранених українських захисників (ВІДЕО). ігри героїв, харків, ветеран, змагання, поранений, person, clothing, man, human face, smile

У Харкові на площі Свободи відбулися вже треті “Ігри героїв”. Це національні змагання, участь в яких беруть бійці, поранені на війні з Росією. Сучасні герої демонстрували і собі, і одне-одному і простим українцям, що незламний дух здатен впорядкувати й скалічене тіло, інформує Телеканал новин «24».

“Капітон Лі” – харків’янин, за долю якого в березні 2016 року переживала вся Україна. Тоді 24-річний доброволець підірвався на міні в Широкиному та втратив ногу.

Зараз чоловік занурився у спорт і вкотре став учасником “Ігор героїв”.

У Харкові пройшли змагання “Ігри героїв” для поранених українських захисників. ігри героїв, харків, ветеран, змагання, пораненийУчасник змагань

Ну, немає у мене чогось, ну, немає, так немає. Що тепер зробити? Я ж не приклею. Нога не відросте. Треба рухатися далі в спорті, ще в чомусь,
– сказав учасник “Ігор героїв” “Капітон ЛІ”.

Змагання з кросфіту для військових із серйозними травмами в Україні проходять вчетверте і вже втретє базуються в Харкові.

Щороку “Ігри героїв” підвищують планку складності. Навіть досвідчені судді дивуються – ветерани вимагають нових елементів, і готові до всього.

Це, як підготовка спецназу, вони повинні бути готові до всього. Вони ніколи не знають, що їх чекає на змаганнях, і тому хлопці йдуть ніби в невідомість,
– заявив суддя змагань Аркадій Рубін.

Дмитро Котов прийняв бойову травму і зміг реабілітуватися саме завдяки спорту.

“Натрапила наша група на міну. Це було в сірій зоні. Вона вибухнула, і я залишився без двох ніг”, – розповів учасник “Ігор героїв” Дмитро Котов.

Найсильніші серед Героїв визначені, незважаючи на спеку, 3 години змагань, десяток зроблених вправ.

У Харкові пройшли змагання “Ігри героїв” для поранених українських захисників. ігри героїв, харків, ветеран, змагання, пораненийПереможці “Ігор героїв”

Віктор Бєрнов отримав медаль, як найсильніший серед аматорів. Та каже їхав не за нагородами, а з благою метою. Цьогоріч на “Іграх героїв” збирали гроші на операцію Климу Клименку, хлопчику пораненому в Краматорську.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*