У Покрові пройшли змагання всеукраїнського рівня «Сила Нації» (ФОТО, ВІДЕО)

У Покрові пройшли змагання всеукраїнського рівня «Сила Нації» (ФОТО, ВІДЕО). покров, сила нації, ветеран ато, змагання, інвалідність, road, outdoor, tree, person, bicycle wheel, wheel, sports equipment, land vehicle, vehicle, bicycle helmet. A group of people riding on the back of a bicycle

У Покрові пройшли змагання всеукраїнського рівня «Сила Нації». покров, сила нації, ветеран ато, змагання, інвалідність

Велика подія сталася в Покрові 8 вересня. Тут у рамках міжнародного проекту Ігри Героїв пройшли змагання «Сила Нації». Їх проведення Nikopolnews анонсував раніше. Участь у змаганнях взяли ветерани АТО, які отримали під час бойових дій серйозні поранення – зокрема, втративши випадках верхні чи нижні кінцівки.

Подія зібрала чимало глядачів, що із непідробним захопленням та сльозами гордості на очах спостерігали за тим, як учасники демонструють незламну силу духу і тіла. Отримавши інвалідність після поранень, ці хлопці не зламалися, не замкнулися в собі, не втратили здатності радіти життю та дарувати щасливу посмішку оточуючим. Більше того – їм вдалося стати ПРИКЛАДОМ для інших. І це – справжній героїзм. Ці хлопці – герої двічі…

Мешканці Покрову залишились під великим враженням від змагань «Сила Нації». Вони мали можливість і поспілкуватися з хлопцями, і зробити світлини на пам’ять. А потім ділилися враженнями в соцмережах:

У Покрові пройшли змагання всеукраїнського рівня «Сила Нації». покров, сила нації, ветеран ато, змагання, інвалідність

Побував на заході і нікополець Тарас Пашко. Ось що він розповів Nikopolnews:

Про подію дізнався випадково – хтось з друзів надіслав повідомлення про «Ігри Героїв», «Сила Нації», що пройдуть Покрові. Пам’ятаю, мене ще здивувало що маленький Покров приймає такі ігри. Коли у суботу завітали з друзями до Покрову, були приємно вражені організацією заходу, місцем проведення (парк ім. Мозолевського) та ,головне, самою атмосферою. Хлопці ,що чули про війну не з телевізору та зазнали серйозних поранень включно з ампутацією кінцівок, або серйозних ушкоджень внутрішніх органів, не здалися, не опустили руки і не пали духом. Ці герої, навпаки, випромінюють радість та жагу до життя. Після лікування та реабілітації хлопці здобувають нову освіту, створюють родини, у них народжуються діти, дехто продовжує службу у ВСУ. Самі ігри були доволі видовищні, герої виходили на майданчик парами та демонстрували виконання елементів з важкої атлетики та кросфіту, але найголовніше – це емоції, які вас охоплюють, коли ви все це бачите на власні очі, та підтримка глядачів! Гадаю, таку мотивуючу та надихаючу подію варто провести у нашому місті, бо тези що скрізь зрада, все погано, життя стало вкрай важке та нестерпне, варто обдумати ще раз, після знайомства з цими неймовірними та справжніми героями! Прикро що у Нікополі ніде не бачив реклами цієї важливої події, яка проходила в 20 км від нас.

Той, хто не знав про змагання, або не зміг їх відвідати, має можливість подивитись відео. Приємного перегляду. Всім нам – Сили!

NIKOPOLNEWS

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*