У січні відбудеться фінальний етап відбору та тестування збірної команди України в Invictus Games

У січні відбудеться фінальний етап відбору та тестування збірної команди України в Invictus Games. invictus games, ігри нескорених, військовослужбовці, змагання, поранення, person, indoor, human face, clothing, table, wall, group, woman, smile, people. A group of people sitting at a table

У січні відбудеться фінальний етап відбору та тестування збірної команди України в Invictus Games. invictus games, ігри нескорених, військовослужбовці, змагання, поранення

У січні відбудеться фінальний етап відбору і тестування збірної команди України, яка візьме участь у міжнародних спортивних змаганнях для військовослужбовців, поранених під час бойових дій, – «Іграх Нескорених», що відбудуться у Торонто (Канада) у вересні цього року.

Перебіг підготовки України до цих змагань обговорили на нараді під головуванням Віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванни Климпуш-Цинцадзе. У нараді взяли участь представники міністерств, відомств і громадських організацій.

«Україна вперше бере участь у спортивних міжнародних змаганнях такого формату, і ми маємо максимально успішно представити нашу країну в Торонто. Для цього під координацією Міністерства оборони усі відомства оборонно-безпекового сектора та інші міністерства і органи центральної влади та місцевого самоврядування мають разом з громадськими організаціями створити належні умови для того, щоб наша команда здобула перемогу», – сказала Іванна Климпуш-Цинцадзе під час наради.

До робочої групи надійшло 166 анкет від кандидатів на участь у змаганнях. Після відбору, який відбудеться у січні, розпочнеться перший етап тренувань.

Довідково

Invictus Games – це міжнародні спортивні змагання для військовослужбовців та ветеранів із обмеженими фізичними можливостями, набутими під час виконання службових обов`язків. Участь у змаганнях беруть країни-члени НАТО, а також стратегічні партнери Альянсу. Уперше Invictus Games відбулися 2014 року у Лондоні (Велика Британія). Патроном Ігор є Принц Гаррі Вельський.

Прес-служба Віце-прем’єр-міністра України

Урядовий портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*