У столиці розпочали підготовку до Дефлімпійських ігор

У столиці розпочали підготовку до Дефлімпійських ігор. дефлімпійські ігри, вади слуху, змагання, інвалід, інвалідність, person, man, necktie, wall, suit, tie, indoor, clothing, human face, wearing. A man wearing a suit and tie smiling at the camera

У столиці розпочали підготовку до Дефлімпійських ігор. дефлімпійські ігри, вади слуху, змагання, інвалід, інвалідність

Президент Національного комітету спорту інвалідів України (Національного паралімпійського комітету України), Уповноважений Президента з прав людей з інвалідністю Валерій Сушкевич подякував столичній владі за підготовку до Паралімпійських ігор. Він упевнений, що влада продемонструє високий рівень організаційних робіт і під час підготовки до Дефлімпійських ігор. Про це йшлося під час робочої наради з підготовки до заходу, що відбулась під головуванням першого заступника голови КМДА Геннадія Пліса.

«Перед Паралімпійськими іграми нас перевіряли на допінг, але не перевірили на основний – той, який ми отримали на Софійській площі під час проводів. Це неймовірний заряд, і саме він допоміг спортсменам здобути такі бажані перемоги. І Паралімпійська, і Дефлімпійська збірні дуже сильні, тож я вірю, що підтримка, яку ми бачимо з боку міської влади та наших людей, допоможе знову перемогти», – підкреслив Валерій Сушкевич.

Геннадій Пліс запевнив, що КМДА докласть усіх зусиль, щоб гідно підготуватися до проведення Дефлімпійських ігор.

«Ми знаємо, що є моменти, які треба відпрацювати. Це і власне розпорядження, яке зараз на стадії випуску, і технічні та організаційні деталі. Але спільними зусиллями ми вирішимо це. Адже та гордість, те задоволення, яке відчуває кожен громадянин, коли чує про перемогу наших спортсменів, справді надихають. Тож ми мотивовані та налаштовані рішуче. А, значить, і результат буде», – підсумував перший заступник голови КМДА.

Нагадаємо, що за інформацією Національного комітету спорту інвалідів України, XXII літні Дефлімпійські ігри пройдуть із 18 до 30 липня у м. Самсун (Туреччина). У змаганнях візьмуть участь близько 5 тис. глухих спортсменів і спортсменів з вадами слуху зі 109 країн світу.

Спортсмени-дефлімпійці України вперше візьмуть участь у 15-ти видах спорту. До складу національної дефлімпійської збірної команди України увійшли 219 спортсменів і 71 тренер.

Дефлімпіада-2017 буде представлена 21-м видом спорту, в тому числі шістнадцятьма індивідуальними і п’ятьма командними видами спорту.

Урочиста церемонія проводів національної дефлімпійської збірної команди України відбудеться о 20:00 14 липня на Поштовій площі в Києві.

Київська міська державна адміністрація

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*