Українці завершили зимовий кубок світу у Швеції першими у світі з 36-ма медалями

Українці завершили зимовий кубок світу у Швеції першими у світі з 36-ма медалями. кубок світу, швеція, біатлон, лижні перегони, паралімпійська збірна, sports equipment, screenshot

Українці завершили зимовий кубок світу у Швеції першими у світі з 36-ма медалями. кубок світу, швеція, біатлон, лижні перегони, паралімпійська збірна

Ось і завершився перший кубок світу 2019 року з лижних перегонів та біатлону, що проходив з 12 по 19 січня у шведському місті Естерсунд. В останній день змагань нашій команді вдалось вибороти 1 срібну (Вовчинський Григорій, Кононова Олександра, Шишкова Оксана, Радь Тарас) та 1 бронзову (Решетинський Ярослав, Конашук Богдана, Буй Ірина, Кравчук Василь) медалі в естафетах і в цілому загальним підсумком виступу національної паралімпійської збірної команди України стало 36 медалей, з яких – 6 золотих, 14 срібних та 16 бронзових нагород та перше загальнокомандне місце за загальною кількістю нагород та 2-ге – за кількістю золотих медалей (після команди США).

Найкраще від команди України виступила Кононова Олександра, котра виборола 3 золоті, 1 срібну (естафета) та 2 бронзові медалі.

Вітаємо команду з яскравою перемогою та бажаємо нових успіхів на чемпіонаті світу-2019 який з 15 по 24 лютого пройде в Канаді. А усі ми традиційно вболіватимемо за наших паралімпійців разом з офіційним технологічним діджітал-партнером команди – компанією lifecell та офіційним спонсором Національного комітету спорту інвалідів України компанією ВОЛЯ.

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України

Національний комітет спорту інвалідів України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*