В Маневичах відбувся спортивний фестиваль для дітей з особливими освітніми потребами (ФОТО)

В Маневичах відбувся спортивний фестиваль для дітей з особливими освітніми потребами (ФОТО). маневичі, естафета, змагання, особливими освітніми потребами, фестиваль «повір у себе»

В Маневичах відбувся спортивний фестиваль для дітей з особливими освітніми потребами. маневичі, естафета, змагання, особливими освітніми потребами, фестиваль «повір у себе»В Маневичах відбувся спортивний фестиваль для дітей з особливими освітніми потребами

Відбулось спортивне свято для дітей, яке планували проводити минулого року, але тоді завадив карантин, а цього року змагання мали відбутись 25 лютого.

Про це повідомили на сторінці Маневицької громадської організації «Осіб з інвалідністю «Довіра» у фейсбук, пише «Район.Маневичі».

Обласний фестиваль «Повір у себе» серед дітей з особливими освітніми потребами за Всеукраїнською програмою «Не лінуйся! Рухайся!» зібрав учасників Маневицької, Прилісненської та Колківської громад. Позмагатися в естафетах приїхали 28 учасників.

Батьки та діти подолали усі естафети:

  • «Садіння картоплі»
  • «Флорбол»
  • «Фітбол»
  • «Знайди кульку»
  • «Переправа по острівцях»
  • «Перешкоди»
  • «Снайпер»

«Кожен учасник став переможцем, адже наші змагання були не для того, щоб визначити хто сильніший, а дати дітям порухатись, покращити свій фізичний стан, побороти свої страхи, і просто поспілкуватись та зустрітись з друзями. Ну і звичайно діти не залишились без подарунків, дипломів та медалей», – ідеться в повідомленні.

Підтримати учасників завітала Ярослава Сахнік – головний спеціаліст відділу освіти молоді та спорту Маневицької селищної ради. Також несподіванкою для дітей став приїзд волонтерки Зейни з Великої Британії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*