Переживши багато нещасть, дівчина знайшла в собі сили стати щасливою

1 13 Divchyna1002 2. юлия козлюк

  1 13 Divchyna1002 110.02.2014. На її долю випало стільки нещасть, що хоч у петлю лізь. І коли від самогубства її відділяв лише крок – вона знайшла в собі сили жити далі. Тепер ця дівчина рятує людей, підкорює небо і навіть знайшла кохання.

Вона їде вулицями Києва у своїй власній новенькій машині. Розкішну красуню – звуть Юлею, вона – міс Україна. А ще Юлія – інвалід першої групи.

7 років тому вона була звичайною дівчиною. Навчалася в університеті, вийшла заміж. Життя змінила страшна аварія. Того дня Юлю з чоловіком підвозив знайомий.

«Машина попала в кювет. Ее часа четыре вынимали с машины, ее зажало, вот так вот груда метала и она уже зажатая», – розповідає мама Юлії Світлана Козлюк.

Чоловік вцілів, а у Юлі – перелам хребта. Лікарі повідомили – на ноги вона не стане вже ніколи.

«Желание ходить страшное, желание не то что ходить, а бежать, но ты не можешь со своим телом никак», – каже Юлія Козлюк.

Та це був не останній удар долі. Невдовзі чоловік пішов. Юлю забрала мама.

«Мы когда вышли в первый раз на улицу с ней, она шла глаза опустила, ей стыдно было людям в глаза смотреть, что она на коляске, что она немощная», – розповідає мама Юлії Світлана Козлюк.

Від горя вона півроку не полишала своєї домівки і весь час думала про самогубство.

«В тот момент, в тот самый тяжелый момент, ко мне пришло понимание, что я очень многое не успела в этой жизни, мне хотелось успеть больше, мне хотелось начать что-то делать, мне хотелось начать двигаться, и в какой-то момент я поняла, что мое состояние не имеет значения», – згадує Юлія Козлюк.

Юлія пішла працювати у волонтерську організацію для інвалідів. Навчала людей на візках шукати свого місця в житті.

Жінки на візочках також прекрасні – заходилася доводити Юля, і пішла на конкурс краси. А незабаром зустріла того, для кого стала єдиною красунею.

З Вадимом вони познайомилися під час волонтерської роботи. Він – також інвалід, має хворі суглоби після перенесеної в дитинстві ангіни.

У коханні Юлі він зізнався в Парижі, на Ейфелевій вежі.

Зараз вони вже вдвох доводять світові свої необмежені можливості. Приміром, нещодавно стрибали із парашутом.

Невтомні вони і в роботі. Юля очолює доброчинний фонд для інвалідів. Вадим – успішний юрист. І тепер понад усе вони мріють про дітей. А ще про урочисте вінчання. Чекають тільки, коли потеплішає.

«Вiкна.UA» +ВІДЕО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*