В Харькове показали моду для людей-колясочников (ВИДЕО)

1 17 5 thumb-article-390x292-c8a0 2. інвалідів

1 17 5 thumb-article-390x292-c8a0 1Мода без меж. Разом з професійними манекенницями подіумом дефілюють особливі моделі.

Олена Шингарьова віце-президент міської громадської організації інвалідів «Креавіта»

Мы хотели показать, что мода не имеет ограничений. Красота изящество и стиль, это то, что объединяет всех людей в независимости от наличия у них физических ограничений.

Вперше в історії інтеграційного показу моди для людей з особливими потребами, представили і колекцію для чоловіків.

Харківські дизайнери показали дві колекції одягу. Зручні і прості костюми для чоловіків та ділові костюми та вечірні романтичні сукні для представниць слабкої статі.

Олена Шингарьова віце-президент міської громадської організації інвалідів «Креавіта»

В этот году, мы сделали акцент на том, что высокая мода это то, к чему стремятся, то чего хотят в том числе девушки на инвалидных креслах. То есть мы сделали акцент на том, что одежда должна быть не только функциональна и удобна. Но и обязательное требование к ней. Это – красота и изящество.

Дизайнери для кожної пари: простої та особливої моделі, пошили майже ідентичні костюми. Попрацювали і стилісти та візажисти. За словами Олени Шингарьової – учасниці інтеграційного показу – щоразу демонструючи колекцію, кожна з них відкриває себе по-новому.

Олена Шингарьова віце-президент міської громадської організації інвалідів «Креавіта»

Это необыкновенное чувство. Когда выходишь на подиум и в свете яркого света просто абсолютно чувствуешься окрыленной и необыкновенно красивой женщиной. И когда ты видишь, как реагируют зрители у тебя вырастают крылья и хочется делать постоянно.

Подібний показ, кажуть організатори не останній. Наступного року планують розширювати границі такої особливої моди. Бо з кожним роком, зізнаються, вона набирає популярності. Харківські дизайнери не бояться експериментувати, а моделі на інвалідних візках з радістю пробують себе в новому амплуа.

https://www.youtube.com/watch?v=UBv0LEvA3jU


Леся Кочержук

“Харьковские Известия”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*