Олексій Гончарук: Ми створюємо платформу для полегшення контакту роботодавця та потенційних працівників

Олексій Гончарук: Ми створюємо платформу для полегшення контакту роботодавця та потенційних працівників. уряд, підтримка, реабілітація, робоче місце, інвалідність

Створення робочих місць для людей з інвалідністю – це швидке реагування Уряду на проблематику. Людина з інвалідністю має отримати якісну і професійну підготовку для підвищення її конкурентоспроможності, яка буде здійснюватися через запровадження ваучерів на освіту, спільних програм підготовки із Службою зайнятості та роботодавцями.

Детальніше…Додати коментар (0)

«Мій татусь – супермен!»

«Мій татусь – супермен!». володимир томчук, дцп, діагноз, конкурс, інвалідність

Аня Томчук з Калинівки, що на Вінниччині, має діагноз ДЦП, бо під час пологів отримала травму. Через страшну хворобу дівчинка не може сама ходити і говорити. Мама дівчинки, мабуть, втомилася від проблем, і коли Ані минуло п’ять років, вирішила віддати хвору дитину у дитячий будинок. Але батько Ані, Володимир Томчук, сказав, що буде виховувати її сам.

Детальніше…Додати коментар (0)

Український культурний фонд виділить 30 млн грн на інклюзивне мистецтво у 2020 році

Український культурний фонд виділить 30 млн грн на інклюзивне мистецтво у 2020 році. український культурний фонд, доступність, проєкт, інвалідність, інклюзивне мистецтво

Український культурний фонд отримав майже 700 мільйонів гривень на фінансування культурних проєктів, з них 30 мільйонів буде надано конкурсній програмі «Інклюзивне мистецтво».

Детальніше…Додати коментар (0)