26 квітня — Міжнародний день пам’яті жертв радіаційних аварій і катастроф (Міжнародний день пам’яті про чорнобильську катастрофу)

26 квітня — Міжнародний день пам’яті жертв радіаційних аварій і катастроф (Міжнародний день пам’яті про чорнобильську катастрофу). міжнародний день пам’яті, чаес, жертва, катастрофа, радіаційна аварія, outdoor, old, painting, pile. A pile of dirt

Аварія на Чорнобильській АЕС стала одним з похмурих символів трагедії, до якої може призвести техногенна катастрофа. 26 квітня відзначається Міжнародний день пам’яті жертв радіаційних аварій і катастроф.

Детальніше…Додати коментар (0)

Цьогоріч понад 10 осіб з інвалідністю пройшли професійне навчання за сприяння служби зайнятості

Цьогоріч понад 10 осіб з інвалідністю пройшли професійне навчання за сприяння служби зайнятості. кіровоградська область, курси, професійне навчання, служба зайнятості, інвалідність

Бухгалтер, діловод, продавець продовольчих та непродовольчих товарів – саме за такими професіями проходили професійне навчання 11 осіб з інвалідністю за направленням центрів зайнятості Кіровоградської області протягом січня – березня 2022 року.

Детальніше…Додати коментар (0)

Збірна України завоювала ще три медалі на Іграх нескорених: їх принесли плавці Бадарак і Лепеха

Збірна України завоювала ще три медалі на Іграх нескорених: їх принесли плавці Бадарак і Лепеха. ігри нескорених, ветеран, змагання, медаль, поранення

Усі медалі – на рахунку ветеранів із Рівненщини.

За три дні Ігор нескорених, що тривають у нідерландській Гаазі, збірна України здобула вже 12 медалей: чотири золоті, три срібні та п’ять бронзових.

Детальніше…Додати коментар (0)

На Invictus Games українці вже здобули чотири медалі

На Invictus Games українці вже здобули чотири медалі. invictus games, ігри нескорених, ветеран, змагання, медаль

У Гаазі, Королівство Нідерланди, стартували Ігри Нескорених Invictus Games – мультиспортивні змагання для поранених військовослужбовців та ветеранів. В перший же день українці здобули чотири медалі.

Детальніше…Додати коментар (0)

Принц Гаррі привітав українську команду на “Іграх Нескорених” у Гаазі

Принц Гаррі привітав українську команду на “Іграх Нескорених” у Гаазі. ігри нескорених, ветеран, змагання, поранення, принц гаррі

Засновник спортивних змагань для ветеранів бойових дій — “Ігор Нескорених” — принц Гаррі особисто привітав команду з України, сказавши, що “світ єднається” з Україною. Про це він сказав під час церемонії відкриття в Гаазі 16 квітня.

Детальніше…Додати коментар (0)

Сторінка 1 из 2
1 2