Універсальний дизайн: міжнародний досвід та кращі практики

1 14 7 7a0852f7c683f4a8140bad 2. універсальний дизайн, інвалідністю

Спільна Програма

«Сприяння інтеграційній політиці та послугам для людей з інвалідністю в Україні»

ІНФОРМАЦІЯ ПРО СЕМІНАР

«Універсальний дизайн: міжнародний досвід та кращі практики»

13-14 травня 2014 року в м. Київ відбудеться дводенний семінар «Універсальний дизайн: міжнародний досвід та кращі практики». Семінар проведе досвідчений тренер з Канади.

НА СЕМІНАРІ БУДУТЬ РОЗГЛЯНУТІ ТАКІ ПИТАННЯ:

• Приклади кращих практик використання Універсального дизайну в системах охорони здоров’я, освіти, транспорту і громадянського будівництва, та системи обслуговування.

• Визначення елементів Універсального Дизайну довкола нас – використання лінзи УД.

• Міжнародний досвід формування державної політики в різних сферах з урахуванням принципів УД (приклади Канади, США, європейських країн).

• Роль громадських організацій та місцевих громад у сприянні застосування та ощирення УД в різних сферах життя: досвід Канади, США, європейських країн.

УЧАСНИКИ:

Семінар розрахований на представників органів державної та місцевої влади, представників громадських організацій, особливо тих, що опікуються правами людей, у т.ч. людей з інвалідністю, громадським простором, розбудовою міст тощо.

УМОВИ УЧАСТІ:

• Учасники забезпечуватимуться харчуванням під час заходу та проживанням в м. Київ (одна ніч з 13 на 14 травня).

• Вартість проїзду в обидва кінці буде відшкодовуватись за наявності квитків по завершенню семінару.

• Участь у двох днях семінару (з 9:30 до 17 години) є обов’язковою.

ЗАДЛЯ УЧАСТІ НЕОБХІДНО:

Надіслати мотиваційний лист (з зазначенням повного імені, контактних даних, посади та місця роботи) на адресу Аліни Стеценко та .

Додаткову інформацію можна отримати за телефонами: (044) 289-43-74 та (095) 273-94-69. Час та місце проведення заходу буде повідомлене зареєстрованим учасникам.

Спільна Програма «Сприяння інтеграційній політиці та послугам для людей з інвалідністю в Україні» реалізується Міністерством соціальної політики України, Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй, Дитячим Фондом ООН, Всесвітньою Організацією Охорони Здоров’я, Міжнародною Організацією Праці та Національною Асамблеєю інвалідів України. Мета Спільної Програми – впровадження стандартів доступності та універсального дизайну як таких, що забезпечать залучення і участь людей з інвалідністю у суспільному житті.

Контакти

Аліна Стеценко
та

Аліна Стеценко

Ресурсний центр ГУРТ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*