Аудит доступності до об’єктів медичних закладів краю

1 02 1 1990-1u 300px 1. доступності, інвалідів

Як інформує департамент інфраструктури, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Чернівецької облдержадміністрації, триває робота щодо проведення аудиту з визначення доступності для осіб з інвалідністю на виконання заходів, спрямованих на підвищення рівня доступності до окремих приміщень медичних закладів.

29.05.2014 за участю представників комітету забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення, громадських організацій краю проведено аудит до приміщення обласної дитячої клінічної лікарні № 1. Комітет відзначив, що у лікарні обладнано пандус згідно з державних будівельних норм, в якому приладнані дверцята для вивантаження хворих із швидкої допомоги, всюди є позначки руху. Так, висловлено особисту подяку в.о. головного лікаря Чепілю М.І. та заввідділенням Гнатюку М.Г. за належне піклування проблемами інвалідів.

Також проведено аудит обласного шкірно-венерологічного диспансеру, що розміщений у старому фонді крайової столиці, – є ряд об’єктивних причин щодо забезпечення доступності інвалідів до лікувального закладу.

За результатами обстеження будуть надані відповідні пропозиції Департаменту охорони здоров’я та цивільного захисту населення облдержадміністрації, комітету забезпечення доступності інвалідів й інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно – транспортної інфраструктури.

Чернівецька обласна державна адміністрація

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*