У 2014 році поїздами Інтерсіті+ перевезено 91 пасажир з обмеженими фізичними можливостями

1 15 2 hyundai rotem. обмеженими фізичними можливостями

У 2014 році поїздами Інтерсіті+ перевезено 91 пасажир з обмеженими фізичними можливостями, що на 45 % більше аналогічного показника 2013 року.

Так, у харківському напрямку було перевезено 28 осіб з обмеженими фізичними можливостями, у дніпропетровському – 7, донецькому – 21, запорізькому – 12, львівському – 18, трускавецькому – 3, тернопільському та одеському – по одному.

Нагадуємо, що рухомий склад поїздів Інтерсіті та Інтерсіті+ повністю пристосований для обслуговування пасажирів з обмеженими фізичними можливостями. Так, у кожному з поїздів є вагони, обладнані спеціальними посадочними місцями з фіксувальними ременями безпеки, відкидним пандусом для безпечної посадки/висадки з вагона, а також спеціальними туалетними кімнатами.

Окрім того, стюарди поїздів Інтерсіті та Інтерсіті+ володіють особливостями етики спілкування й обслуговування пасажирів з інвалідністю на шляху прямування поїзда, адже пройшли професійну підготовку у фахівців Національної асамблеї інвалідів України.

Поїзди Інтерсіті та Інтерсіті+ доступні для всіх пасажирів, у тому числі і для людей із обмеженими фізичними можливостями. Українська залізнична швидкісна компанія й надалі забезпечуватиме високий рівень сервісу в поїздах.

Офіційний веб-сайт Укрзалізниці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*