Пілотний проект Посольства США “Безкоштовне вивчення англійської мови он-лайн для людей з обмеженими можливостями”

Благодійний фонд «АІК» за фінансуванням Посольства США в Україні оголошує початок конкурсу для молоді з обмеженими фізичними можливостями віком від 20 до 35 років для участі у Програмі вивчення англійської мови он-лайн. Програма надасть можливість 20 учасникам з кожного пілотного міста (Київ, Одеса Полтава та Ужгород) вивчати англійську мову та отримати навички користування різними комп’ютерними програмами протягом одного академічного року з вересня 2014 до липня 2015 року.

Програма передбачає заняття англійської мови в режимі он-лайн два рази на тиждень і один раз на тиждень живий урок з вчителем англійської мови. Після закінчення програми учасники отримають сертифікати Посольства США в Україні. Для участі в програмі студенти будуть відібрані у відкритому конкурсі.

Запрошуються до участі у конкурсі:

• молодь з інвалідністю, які мають фізичні обмеження, віком 20-35 років з Києва, Одеси Полтави та Ужгорода;

• які мають базові знання англійської мови;

• мотивацію вивчати англійську мову;

• можливість регулярно відвідувати всі заняття щотижня і виконувати завдання в режимі он-лайн протягом зазначеного терміну проекту;

• мати необхідне технічне оснащення (ПК чи ноутбук, Інтернет).

Як взяти участь у програмі:

Заявка складається із заповненої аплікаційної форми і короткого есе українською (або за бажанням англійською мовою) про зацікавлення у вивченні англійської мови.

Заявки надсилати за адресою:

Телефони для довідок: (095 935 03 02 Юлія Ресенчук – президент БФ «АІК»).

Останній день подання заявок – 16 вересня 2014 р.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*