Семінар з підготовки молоді з інвалідністю до проведення просвітницьких заходів

Семінар з підготовки молоді з інвалідністю до проведення просвітницьких заходів. інвалідністю

Благодійний фонд розвитку комп’ютерних та інформаційних технологій для інвалідів «АІК» в партнерстві з Київським міським центром соціальних служб для дітей сім’ї та молоді, в рамках проекту за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні «Підготовка молоді з інвалідністю до проведення просвітницьких заходів серед працівників державних установ міста Києва "Спікерське бюро", оголошує набір учасників (молоді люди з інвалідністю від 16 до 35 років, мешканці м.Києва) проекту, які пройдуть триденний семінар зі спікерства для подальшої роботи в команді проекту.

Метою проекту є активізація та залучення молоді з інвалідністю до виконання ст. 8 Конвенції ООН про права інвалідів – "Просвітницько-виховна робота" серед спеціалістів державних установ та громадськості міста Києва.

Проект сприяє підвищенню обізнаності фахівців державних установ гуманітарної сфери (медиків, педагогів, соціальних працівників, спеціалістів центрів зайнятості, державних службовців, журналістів) з питань інвалідності, зміцнення поваги до прав і гідності людей з інвалідністю.

В рамках проекту буде проведений триденний семінар з публічного виступу для тих, хто надішле свої анкети до 15 жовтня 2013 року та пройде конкурсний відбір. По закінченню семінару кожен учасник отримає сертифікат, який буде підтвердженням подальшої роботи у проекті «Спікерського бюро». З учасників, що успішно закінчать навчальний семінар будуть сформовані групи з 3-4 людей з інвалідністю різних нозологій та з залученням одного соціального працівника, які протягом наступних п’яти місяців виступатимуть в ролі тренерів та вчитимуть працівників державних установ етиці спілкування з людьми з інвалідністю.

Анкета учасника (Анкета.doc, 113 Kb)

БФ «АІК»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*