У Миколаєві представили проект «Обрані діти»

1 27 0143. инвалид

В Миколаєві пройшов захід в рамках Всеукраїнського просвітницького благодійного проекту «Обрані діти», що проводиться для підтримки людей з інвалідністю та формування в суспільстві толерантного ставлення до цих громадян. Наше місто – п’яте у країні, де було презентовано проект.

Учасниками заходу стали представники міського територіального центру соціального обслуговування департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради, Чорноморського державного університету ім. Петра Могили, Миколаївської обласної громадської організації «Ліга інвалідів з порушенням опорно-рухового апарату «Перемогти себе», громадських організацій, студентської молоді, а також миколаївці, що мають статус інваліда.

Слушним початком зібрання стала презентація книги письменника Антона Морозова, написана ним у 13 років, коли хлопець через хворобу став втрачати можливість ходити. Предметом обговорення були питання взаємодії всіх зацікавлених структур щодо подальшого розвитку системи доступності у різних сферах для людей з обмеженими можливостями.

Офіційний портал Миколаївської Міської Ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*