Діти з особливими потребами вийдуть на сцену з відомими зірками української естради

1 11 1 7145235 2. дітей

1 11 1 7145235 1За ініціативи волонтерської групи «Angels» та організаційної і фінансової підтримки служби у справах дітей облдержадміністрації у Запоріжжі відбудеться унікальний фестиваль «Гармонія сердець», у якому візьмуть участь вихованці інтернатних закладів для дітей з особливими потребами, центрів соціально-психологічної реабілітації дітей регіону.

Як пояснили в службі у справах дітей облдержадміністрації, головна мета заходу – продемонструвати таланти особливих дітей, надати їм можливість проявити себе. Діти разом з відомими артистами продемонструють гостям фестивалю свої здібності та вміння.

У фестивалі візьмуть участь не тільки запорізькі виконавці (Сабіна Котенко («FAR4»), «Буржуазний проспект», «Зефір», Валентина Самсонова, танцювальний центр «Альянс», Vita, Поліна Андрєєва та інші), а й відомі українські зірки, які погодилися на участь у благочинному фестивалі. Серед них – відома українська співачка родом із Запоріжжя Alyosha та фіналіст шоу «Х-фактор» Сергій Гладир.

Серед дітей-артистів – вихованці учбово-реабілітаційного центру-інтернату «Орієнтир», обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей, учбово-реабілітаційного центру «Джерело», загальноосвітньої санаторної школи-інтернату №7 для дітей з затухаючими формами туберкульозу, Кам’янської школи-інтернату для слабочуючих та пізнооглухлих дітей, Кіровського будинку інвалідів (відділення для дівчат), Запорізького дитячого будинку-інтернату (для хлопчиків з порушеннями розумового розвитку).

Загалом у концертній програмі фестивалю візьмуть участь 103 дитини та 35 дорослих.

Захід відбудеться 12 квітня о 13.00 у концертному залі ім. М.І.Глінки обласної філармонії.

Управління у справах преси та інформації

Запорізька обласна державна адміністрація

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*