Білоцерківський дитячий будинок-інтернат відзначив 50-річний ювілей

1 05 2 bilocerkivskiy dityachiy budinok-internat vidznachiv 50-richniy yuviley 2. інтернату

1 05 2 bilocerkivskiy dityachiy budinok-internat vidznachiv 50-richniy yuviley 12 червня в Білоцерківському дитячому будинку-інтернаті відбулися заходи з нагоди 50-річчя закладу та Міжнародного дня захисту дітей.

Дитячий будинок-інтернат є соціально-медичною установою для інвалідів, що потребують стороннього догляду, побутового та медичного обслуговування, освітніх та реабілітаційних послуг. У закладі перебуває 180 дітей, які згідно з віком та здібностями входять до 6 навчально-виховних груп, 4 реабілітаційних груп молодіжного відділення та відділення 4 профілю.

З нагоди ювілею дитячого будинку-інтернату та Міжнародного дня захисту дітей присутніх привітав директор департаменту соціального захисту населення Київської облдержадміністрації Л. Мартинюк, який високо оцінив роботу педагогічного колективу щодо належного розвитку, підтримки та реабілітації дітей з обмеженими фізичними можливостями та вручив колективу Білоцерківського дитячого будинку-інтернату подяку Київської обласної ради, Почесні грамоти та подяки Київської облдержадміністрації та подяки департаменту соціального захисту населення Київської облдержадміністрації.

У ході заходу присутні отримали вітання від депутата Київської обласної ради, члена виконавчого комітету Білоцерківської міської ради І. Шилова, який відмітив підготовку вихованців дитячого будинку-інтернату, наголосив на важливості підтримки таких закладів владою різних рівнів та меценатами, акцентував увагу на необхідності об’єднання всіх навколо національної ідеї та побажав даній установі подальшого розвитку.

Від імені міського голови В. Савчука присутніх привітала керуючий справами виконавчого комітету Білоцерківської міської ради Н. Дудко, яка висловила слова вдячності працівникам установи, які щоденно навчають, виховують і проводять реабілітаційні заходи для вихованців закладу, створюють їм затишок та готують до дорослого життя, побажала дітям міцного здоров’я і успіхів.

За дорученням міського голови В. Савчука депутат Київської обласної ради, І. Шилов та керуючий справами виконавчого комітету Білоцерківської міської ради Н. Дудко вручили нагрудний знак «Відзнака міського голови» директору дитячого будинку-інтернату, Заслуженому працівнику соціальної сфери України А. Верещак, подяки Білоцерківської міської ради та її виконавчого комітету ряду працівників установи і подарунки дітям.

Під час заходу присутніх також привітали голова Київської обласної ради профспілки працівників соціальної сфери України В. Завадський, начальник Білоцерківської виправної колонії №35 А. Каменотрус, директор Білоцерківського дитячого будинку-інтернату в 1986-1999рр. Б. Александров, настоятель храму святих апостолів Петра й Павла о. Олександр та ін.

Низка працівників та ветеранів дитячого будинку-інтернату були нагороджені грамотами Київської обласної ради профспілки працівників соціальної сфери України та подяками Білоцерківського дитячого будинку-інтернату.

Присутні на святі мали змогу проглянути концерт у виконанні вихованців дитячого будинку-інтернату.

Офіційний сайт Київської Обласної Ради +ФОТО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*