Свято Піци для особливих дітей

1 02 2 IMG 5524 2 2. діти

Кіровоград. Хто не любить піцу? Ця італійська страва одне з найулюбленіших для дітвори та дорослих. А піца, що приготовлена власноруч – це набагато смачніше і приємніше.

На передодні Дня захисту дітей в затишному ресторані “Сорренто” діти з особливими потребами навчалися пікантному майстер-класу – маленькі кулінари разом з пицейолами навчалися готувати справжнісіньку італійську піцу! Під їх чуйним керівництвом діти своїми руками створили піцу, а потім, проявивши максимум творчості та фантазії, приготували власні шедеври і в кожного виходила своя унікальна піца.

Весь процес виготовлення перетворився на захоплюючу гру. Потім пили сік і коштували піцу, зроблену своїми руками.

На території чудового ресторану проводили майстер з плетінням браслетів з гумок наші чудові та найдобріші друзі з “Армії Спасіння”. Цей процес сподобався багатьом дівчаткам, жінкам і навіть хлопчикам. А також до дітей приєднався мультяшний герой Фіксік, який разом з малятами грався та бешкетував. Наші дітки отримали масу веселощів, посмішок, завзятого сміху. А наостанок діти отримали солодкі подарунки від нашого благодійника і чарівника Андрія Табалова. Ми дуже вдячні за прекрасне свято Піци, сміху, радості! Діти були щасливі – а це найбільша нагорода кожному з нас.

1 02 2 IMG 5523 1

1 02 2 IMG 5524 2

1 02 2 IMG 5594 3

1 02 2 IMG 5671 5

1 02 2 IMG 5611 4

Кіровоградська обласна громадська організація матерів дітей-інвалідів та інвалідів “Серце матері”

Людмила Шукрута

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*