Рятувальники провели майстер-клас для дітей-інвалідів

1 30 1 6809 2. рятувальники

1 30 1 6809 124 червня рятувальники Голосіївського району провели майстер-клас в одному із столичних санаторіїв для дітей-інвалідів, що опинилися в складних життєвих обставинах.

З самого ранку вихователі налаштували хлопчиків та дівчаток на приємну зустріч із справжніми вогнеборцями, тож увага дітей була повністю налаштована на отримання нових й корисних знань. На початку заходу рятувальники у доступній формі розповіли дошкільнятам про основні правила пожежної безпеки та пояснили, чому саме пустощі з вогнем несуть загрозу життю. Ознайомили дітей з правилами поведінки в умовах спеки та діям у різних надзвичайних ситуаціях. Саме після спілкування з вогнеборцями дітлахи зрозуміли, що попередити надзвичайну ситуацію чи пожежу набагато легше та безпечніше ніж ліквідувати її. Продемонстрували дитячий фільм «Правила безпеки – правила життя!».

Після цього діти мали змогу приміряти на себе бойовий одяг вогнеборця, подивитись як працює аварійно-рятувальне обладнання та зробити фото на згадку, аби закарбувати в своїй пам’яті незабутні, позитивні емоції від зустрічі з рятувальниками.

Наостанок, для закріплення усієї інформації, яку діти отримували під час проведення майстер-класу, рятувальники розповсюдили серед дітлахів пам’ятки, в яких детально викладено правила безпеки життєдіяльності та пожежної безпеки.

Ця зустріч з рятувальниками подарувала не лише незабутні враження, а й важливі знання, які знадобляться дітям для безпечного життя.

ГУ ДСНС України у м. Києві

Головне управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у місті Києві

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*