Близько сотні дітей з інвалідністю долучились до обласного фестивалю творчості «Восток-Схід-West-2020»

Близько сотні дітей з інвалідністю долучились до обласного фестивалю творчості «Восток-Схід-West-2020». восток-схід-west-2020, кремінна, проєкт, фестиваль, інвалідність

Близько сотні дітей з інвалідністю долучились до обласного фестивалю творчості «Восток-Схід-West-2020». восток-схід-west-2020, кремінна, проєкт, фестиваль, інвалідністьУ Кремінській обласній спеціальній школі відбувся традиційний Луганський обласний фестиваль творчості дітей та молодості з інвалідністю «Восток-Схід-West-2020».

Цього року у заході взяли участь близько 100 талановитих дівчат та хлопців із різних куточків області.

Серед них учні Сватівської обласної спеціальної школи, Лисичанського центру соціально-психологічної реабілітації дітей, Рубіжанської обласної спеціальної школи «Кришталик», Попаснянського районного центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Лелека» та господарі цьогорічого свята – учні Кремінської обласної спеціальної школи.

«Це яскравий приклад, якими важливими є духовність, культура та психологічна підтримка для дітей та молоді з інвалідністю. Учасники активно готувались та вразили глядачів своїми виступами», – зазначила заступник начальника управління молоді та спорту облдержадміністрації Євгенія Ратіхіна.

Учасники підготували для присутніх яскраву та цікаву програму, яка включала різні напрями творчості: поезію, вокал, хореографію, театральне мистецтво, авторську пісню.

Нагадаємо, Луганський обласний фестиваль творчості дітей та молодості з інвалідністю «Восток-Схід-West-2020» є унікальним для області проєктом та проводиться на Луганщині понад 10 років. Його мета підтримати обдаровану молодь з інвалідністю.

Організаторами заходу виступили управління молоді та спорту облдержадміністрації, Луганський обласний центр соціокультурної адаптації молоді з обмеженими фізичними можливостями, Національна Асамблея людей з інвалідністю України та Луганська обласна молодіжна ГО «АМІ-СХІД» за підтримки ГО «Спілка самаритян України. Київське об’єднання», Луганського обласного фонду соціального захисту інвалідів, Кремінської обласної спеціальної школи.

Луганська обласна військово-цивільна адміністрація

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*