СТБ запустив масштабний проєкт на підтримку української збірної на Іграх нескорених — 2023

СТБ запустив масштабний проєкт на підтримку української збірної на Іграх нескорених — 2023. invictus games, ігри нескорених, проєкт, підтримка, телеканал стб

СТБ запустив масштабний проєкт на підтримку української збірної на Іграх нескорених — 2023. invictus games, ігри нескорених, проєкт, підтримка, телеканал стб

Телеканал СТБ виступив інформаційним партнером української збірної на змаганнях Invictus Games — 2023 (Іграх нескорених) і підготував проєкт-присвяту власного виробництва «Нескорені». Про це «Детектору медіа» повідомили у пресслужбі української медійної компанії Starlight Media, до якої входить телеканал СТБ.

У рамках спецпроєкту глядачі каналу побачать:

  • документальний фільм «Нескорені» про учасників і учасниць команди;
  • цикл диджитал-інтерв’ю з героями фільму про відновлення, сім’ю та мотивацію;
  • спецвипуск «Спілкування з Нескореними»;
  • масштабний надихаючий фотопроєкт «Нескорені можуть все».

Також протягом вересня в ефірі СТБ виходитимуть ID-заставки з героями проєкту і сюжети про українську збірну в програмі «Ранок у великому місті».

«Цієї осені Україна вчетверте бере участь в Invictus Games. Наша збірна нині чи не єдина, в країні якої триває повномасштабна війна, а отже деякі учасники та учасниці команди отримали травми і поранення після 24 лютого 2022 року. На шляху реабілітації вони прагнуть продемонструвати світу, що ми — нація супергероїв. Проєкт-присвята телеканалу СТБ “Нескорені” — це найменше, що ми можемо для них зробити, аби привернути увагу суспільства до питань адаптації і підтримки військових, ветеранів та ветеранок. І просто по-людськи подякувати, адже серед наших колег також є ті, хто зараз боронить нашу незалежність зі зброєю в руках», — розповіла Лідія Паньків, маркетинг-директорка телеканалу СТБ.

За її словами, автори та учасники проєкту хочуть показати українцям справжніх героїв з їхніми відвертими історіями, жагою до життя, незламною вірою в перемогу. Також мета ініціативи — надихнути тих, хто зараз лише проходить реабілітацію і потребує не просто формальних слів підтримки, а справжнього прикладу незламності.

Документальний фільм «Нескорені» з’явиться в ефірі каналу у п’ятницю, 8 вересня, о 22:00. Він — про незламних воїнів, які, попри все, продовжують боротьбу. Тепер у складі національної збірної на міжнародному спортивному заході Invictus Games — 2023, повідомляють на каналі. «Наші тіла мають обмеження, але дух — ні», — запевняють герої стрічки і роблять неможливе, аби змінити на краще майбутнє своє і країни. У фільми глядачі побачать Юлію Паєвську (Тайру), Олександра Маковея (Макошу), Володимира Товкиса, Миколу Зарицького, учасника збірної і ветерана Збройних сил України Веніаміна Бондарчука та інших.

Крім власне фільму, протягом вересня і жовтня на ютуб-каналі СТБ та у фейсбуці мовника виходитиме цикл надихаючих диджитал-інтерв’ю з героями стрічки та членами їхніх родин. Героєм першого з них став Олександр Будько на псевдо «Терен», який торік брав участь у контрнаступальних діях ЗСУ в Харківській області, під час яких втратив обидві ноги.

Також серед героїв проєкту глядачі побачать бойову медикиню «Госпітальєрів» Юлію Шевчук, військовослужбовця Національної гвардії України Віталія Бородавка, військовослужбовця Збройних сил України Богдана Яроцького, поліцейського Національної поліції України Максима Дмитраша, ветерана Збройних сил України Олега Должка та інших учасників національної збірної Нескорених.

«Спілкування з Нескореними» — це спецвипуск, який СТБ створив у партнерстві з ГО «Безбар’єрність». У ньому обговорюватимуться питання про те, як поводитися, коли зустрічаєш пораненого військового, як висловити вдячність і чи варто пропонувати гроші, як спілкуватися, про що можна і не варто питати, як запропонувати допомогу, аби не образити тощо.

А з 7 по 20 вересня у переході між Центральним та Південним залізничними вокзалами Києва демонструватиметься масштабна фотовиставка, присвячена ветеранам та військовим Збройних сил України, які захищають нашу незалежність. На ній представлені портрети українських захисників і тих, хто допомагає та емоційно підтримує протягом усього шляху відновлення та реабілітації: дітей, коханих, рідних і навіть домашніх улюбленців.

СТБ запустив масштабний проєкт на підтримку української збірної на Іграх нескорених — 2023. invictus games, ігри нескорених, проєкт, підтримка, телеканал стб

Фотопроєкт «Нескорені можуть все» реалізовано в партнерстві з «Укрзалізницею».

Нагадаємо, 9 вересня в німецькому Дюссельдорфі стартують змагання серед військовослужбовців та ветеранів, які отримали поранення під час виконання службових обов’язків та бойових дій, — Ігри нескорених — 2023. Їх наживо транслюватимуть місцеві телеканали Суспільного мовлення, сайт «Суспільне Спорт» та новий супутниковий телеканал «Суспільне Спорт» (який наразі мовить у тестовому режимі).

Ігри нескорених — 2023 триватимуть з 9 по 16 вересня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*