У Ратуші презентували проект «Промінь надії», який допомагає інвалідам

1 12 2 DSC 0589 2. інвалідів

  1 12 2 DSC 0589 1Презентація проекту «Промінь надії», спрямованого на посилення соціального захисту інвалідів, залучення їх до оволодіння сучасними комп’ютерними технологіями, відбулась 10 червня у приміщенні Чернівецької міської ради.

Розробник проекту – інвалід 1-ї групи Олег Шевченко – за допомогою радника міського голови Аліни Круглецької ознайомив представників засобів масової інформації з доробком за півроку.

За цей короткий час 150 інвалідів, ставши учасниками проекту, завдяки дистанційному навчанню оволоділи вебтехнологіями, а окремі з них вже освоюють фах веб-дизайнера, менеджера інтернет-магазину, оператора веб-серверів. Заслугою Олега Шевченка стало широке залучення до участі в проекті інвалідів 1-ї групи, що обмежені в пересуванні. «Промінь надії» дозволив їм не тільки отримати знання, які дозволять в подальшому реалізувати свій потенціал, але й отримати психологічну підтримку та можливість відеоспілкування з іншими інвалідами – учасниками проекту.

Не випадково саме цей проект став одним з переможців міського конкурсу соціальних проектів. На його реалізацію в поточному році з міського бюджету буде спрямовано 9000 грн.

Чернівецька міська рада +ФОТО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*