Навчання інвалідів та учасників бойових дій у Кам’янець-Подільському планово-економічному технікумі-інтернаті

1 29 2 1 2. навчання

Управління соціального захисту населення Переяслав – Хмельницької райдержадміністрації інформує, що адміністрація Кам’янець-Подільського планово-економічного технікуму-інтернату запрошує для навчання осіб, які є інвалідами дитинства, інвалідами І-ІІІ груп віком до 35 років, учасників бойових дій які за віком та освітою можуть навчатися в технікумі-інтернаті.

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 11.06.2015 року № 615 «Про затвердження Змін до Умов прийому на навчання до вищих навчальних закладів України в 2015 році» особи звільнені з військової служби в 2015 році беруть участь у конкурсі тільки за результатами вступних екзаменів з конкурсних предметів (без сертифікатів ЗНО).

Громадянин України має право безоплатно здобувати вищу освіту за другою спеціальністю, якщо він за станом здоров’я втратив можливість виконувати службові чи посадові обов’язки за отриманою раніше кваліфікацією, що підтверджується висновками медико-соціальної експертної комісії, та в інших випадках, передбачених законом.

Для вирішення основних завдань підготовки конкурентноспроможних спеціалістів у навчальному закладі створено потужну матеріально-технічну базу: сучасно обладнані навчальні кабінети, інформаційний центр, бібліотеку з читальними залами і філією у гуртожитку, два кабінети автоматизованого робочого місця спеціаліста. Оздоровчо-реабілітаційна база включає басейн, зал для ігрових видів спорту, зал лікувальної фізкультури, оснащений спеціалізованими тренажерами, медичний пункт, у структурі якого фізіотерапевтичний, стоматологічний, маніпуляцій ний, лікарський кабінети. До послуг студентів сучасний комфортабельний гуртожиток з блоками обслуговування студентів на кожному поверсі, перехідна галерея між навчальним корпусом та гуртожитком.

Зараховані на навчання до технікуму (інваліди І-ІІІ груп та інваліди з дитинства) забезпечуються стипендією та знаходяться на державному утриманні (безкоштовне чотирьохразове харчування, проживання в гуртожитку, цілодобова медична допомога). Студентам технікуму пенсії виплачуються в повному обсязі.

За детальною інформацією звертатися до Управління соціального захисту населення Переяслав-Хмельницької райдержадміністрації (вул. Гімназійна, 25) каб. №5, тел. 5-28-34.

Технікум знаходиться за адресою: Хмельницька область, м. Кам’янець-Подільський, вул. Годованця, 13, тел. (03849)3-26-51, факс (03849) 3-26-51.

Начальник управління Н.Ю. Ясинчук

Переяслав-Хмельницька Райдержадміністрація – Офіційний сайт

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*