У партнерстві запорука успіху

1 20 4 172432 2. інвалідністю

  1 20 4 172432 114 лютого 2015 року представники Київського міського центру зайнятості: начальник відділу сприяння працевлаштування Говорун Тетяна Олегівна та головний спеціаліст відділу організації профорієнтації Люляєва Юлія Анатоліївна в рамках проекту «Кожен має право на працю: партнерство для покращення можливостей працевлаштування людей з інвалідністю», що реалізує Фонд Східна Європа спільно з фондом розвитку комп’ютерних та інформаційних технологій для інвалідів «АІК» за фінансовою підтримки фонду World Jewish Relief, прийняли участь у тренінгу з навичок самостійного життя та працевлаштування для осіб з інвалідністю.

Мета проекту – покращення якості життя людей з інвалідністю шляхом сприяння їх працевлаштування у сфері ІТ-технологій. Проект реалізується у тісній співпраці між державними інститутами та громадськими організаціями, що опікуються проблемами людей з інвалідністю, навчальними закладами та компаніями, які працюють в сфері ІТ.

В рамках тренінгу представники Київського міського центру зайнятості під час своєї презентації ознайомили з методами пошуку роботи, формували навички роботи з різноманітними джерелами вакансій, написанню резюме. Також для кожного з учасників за їх бажанням було написано резюме та дані конкретні рекомендації.

Під час презентації цього матеріалу учасники тренінгу мали змогу отримати консультації щодо різних аспектів працевлаштування,зокрема: перелік документів при працевлаштування на роботу, особливості отримання одноразової допомоги по безробіттю при організації власної справи та інше.

У рамках тренінгу представники Київського міського центру зайнятості прийняли участь у виставці професійних стендів, де були запропоновані вакансії для людей з інвалідністю, а також розглянуті нормативно-правові питання працевлаштування людей з інвалідністю.

В кінці тренінгу відбулося підведення підсумків роботи. Набуті під час зустрічі знання, як відмітили учасники, поглибило їх розуміння свого потенціалу та упевнило в вірності обраної професії для подальшого працевлаштування.

Відділ організації профорієнтації

Київський міський центр зайнятості

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*