Історія успіху: як Іван Бернась знайшов роботу за сприяння служби зайнятості

1 07 2 Іван-Бернась2 2. іван бернась

  1 07 2 Іван-Бернась2 1

Як свідчить досвід, значно швидше знаходить місце праці той, хто наполегливо його шукає. Людям із вадами здоров’я також потрібно пристосовуватися до ринкових умов, вимог працедавців, не зациклюватися на своїх недоліках, а сміливо будувати свою кар’єру.

Яскравий приклад – клієнт служби зайнятості з Тернопільщини Іван Бернась, який має інвалідність по зору. Він здобув освіту юриста у Київському національному торговельно-економічному університеті, після чого звернувся до Бучацького районного центру зайнятості по допомогу у працевлаштуванні. Тут йому запропонували влаштуватися за фахом у Бучацьку центральну комунальну районну лікарню.

Понад рік хлопець пропрацював у лікарні на півставки і зрозумів, що потрібно шукати нову роботу з більшим заробітком. Тож звільнився за власним бажанням і повторно зареєструвався у центрі зайнятості як безробітний. Разом зі спеціалістами РЦЗ опрацював кілька вакансій, пройшов співбесіди з роботодавцями. І врешті-решт працевлаштувався юристом в Тернопільський обласний військовий комісаріат.

Своїм професійним підходом до справи та позитивними людськими якостями молодий фахівець швидко завоював авторитет у колективі.

«Активність – ось моє життєве кредо, – каже Іван Бернась. – Я постійно вдосконалюю свої професійні знання, перечитую законодавчі акти та вивчаю зміни у законі, не спекулюю на своїх фізичних обмеженнях і роблю все для того, аби вони не позначалися негативно на результатах моєї праці».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*