Сучасні тенденції у сфері працевлаштування та зайнятості осіб з інвалідністю

1 22 4 robota 2. інвалідністю, інвалідів

  1 22 4 robota 1До відома директорів підприємств, установ та організацій м. Харкова та Харківської області.

Шановні роботодавці!

Всеукраїнське громадське об’єднання «Національна Асамблея інвалідів України» спільно з Української асоціацією фізичної терапії та UCP Wheels for Humanity (США) за підтримки Агентства міжнародного розвитку Уряду США (USAID) реалізують Міжнародний проект «Тренінги, розширення економічних можливостей, допоміжні технології та послуги медичної/фізичної реабілітації».

Проект реалізується в 5 областях України: Львівська, Вінницька, Донецька, Дніпропетровська та Харківська.

В рамках проекту, 26 лютого 2016 року, у Харкові буде проводитися тренінг для роботодавців з питань працевлаштування та зайнятості людей з інвалідністю. Захід підтримано Харківським обласним центром зайнятості, Харківським міським центром зайнятості та Харківським обласним відділенням Фонду соціального захисту інвалідів.

Мета заходу – підвищення поінформованості роботодавців щодо різних аспектів працевлаштування та зайнятості людей з інвалідністю, зміна стереотипів щодо працівників з інвалідністю, сприяння покращенню ситуації на ринку праці для даної групи громадян, ознайомлення з досвідом підприємств різних форм власності у цій сфері.

Запрошуємо директорів підприємств, установ, організацій різних форм власності, фахівців по роботі з персоналом, яких зацікавила зазначена тематика до участі у роботі тренінгу. Захід відбудеться 26.02.2016 в медіа центрі «Время» за адресою: м. Харків, вул. Сумська, 72 (2 поверх, бізнес-центру Platinum Plaza).

Тривалість тренінгу з 10.00 до 15.00. Початок реєстрації 9.30.

Про свою участь просимо повідомити до 15.00 24 лютого 2016 року за тел. (073) 064 73 98, (073) 064 73 97 або на електронну адресу

Генеральний Секретар Національної
Асамблеї інвалідів України,
координатор проекту НАІУ В.Назаренко

Національна Асамблея інвалідів України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*