«Реабілітація через творчість» Тетяни Вегери

1 03 5 752124 1 2. реабілітація

  1 03 5 752124 1

26 лютого 2015 року у приміщенні Луцької бібліотеки-філії № 10 відбулася виставка-презентація виробів з кераміки волинської майстрині Тетяни Вегери. У презентації узяв участь перший заступник голови обласної ради Олександр Пирожик.

У рамках програми «Реабілітація через творчість» виставку організували бібліотечні працівники спільно з обласною благодійною організацією стомованих інвалідів «Астом-Волинь», основна мета якої – об’єднати стомованих хворих області для забезпечення їх соціальних інтересів. На сьогодні організація надає допомогу також і пораненим бійцям із зони АТО, які потребують реабілітації, надає їм психологічну, інформаційну та консультативну допомогу.

  1 03 5 dsc07616 2

Презентація виявилась досить багатолюдною. До неї долучилися активісти громадської організації «Астом-Волинь», воїни АТО, які проходять реабілітацію в госпіталі Ветеранів Великої Вітчизняної війни, члени громадської організації Волинське об’єднання ветеранів, інвалідів та потерпілих на виробництві «Захист»,працівники бібліотеки, вихованці музичної школи, представники міської та обласної влад.

  1 03 5 dsc07628 3

Виступаючи перед присутніми, Олександр Пирожик зазначив, що в той час, коли наша країна переживає важкі часи, відстоює свою дійсну незалежність, важливо не забувати про духовність та красу і всіляко підтримувати талановитих людей, які сприяють духовному зросту нації. Посадовець подякував організаторам за підтримку цих категорій людей та організацію подібних заходів.

Захід пройшов у гарній і дружній атмосфері, усі гості та присутні відчули тепло від «сонячних» керамічних робіт пані Тетяни, діти порадували гостей заходу піснями, а працівники бібліотеки пообіцяли й надалі продовжувати гарну традицію презентацій, виставок і творчих вечорів талановитих волинян.

  1 03 5 dsc07623 4

  1 03 5 dsc07640 5

Матеріал підготувала Ельвіра Тіунова-Пушкіна

Волинська обласна рада

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*