«Республіку добра» хочуть створити хмельничани з обмеженими можливостями (ВІДЕО)

1 27 2 9514528 1. обмеженими можливостями

21.08.2015 — Люди з обмеженими можливостями хочуть показати свої таланти.

«Республіка добра». Хмельничани з обмеженими можливостями мріють створити власний мистецький центр всеукраїнського рівня. Особливістю цього закладу має стати те, що займатимуться там не лише вони. До «Республіки добра», а саме так називатимуть центр, планують долучити і бійців з АТО. На жаль, частина з них повертається зі сходу – інвалідами. Втім, 15 років мрія – залишилася лише мрією.

Пан Олег – ініціатор створення «Республіки добра». Про центр реабілітації чоловік мріє вже 17-ть років. З відповідною пропозицією неодноразово звертався до міської влади, втім – безрезультатно.

Не маючи власного офісу, товариство змушене кочувати. Наразі єдиним приміщенням де вони можуть збиратись є центр реабілітації. За круглим столом засідають двічі на місяць. Під час зустрічі діляться усім пережитим за останній час.

В програмі сьогоднішнього зібрання: солодкі гостинці та вірші від поета Олега Стадніка.

Пан Олег хоче, аби в омріяній республіці добра, кожна людина могла показати свої таланти, незважаючи на фізичні обмеження. А доти він як і його товариші по проблемам змушений шукати підтримки тут.

А особливо не розуміє влада, котра за п’ятнадцять років так і не спромоглася допомогти тим, хто самотужки впоратися не може.


Ексклюзив

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*