Відкриття центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів

1 16 5 3 2. дітей-інвалідів, реабілітації

  1 16 5 3 3

У п’ятницю, 9 жовтня, після проведення капітального ремонту знову відкрився Нетішинський центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів. Він, нагадаємо, «переїхав» з-під даху дошкільного навчального закладу № 2 під «патронат» ДНЗ № 9.

Працівники центру на чолі з директором Інною Дмитрук зробили все можливе, щоб у якнайшвидший термін щойно відремонтовані приміщення (ремонтні роботи тривали всього два місяці) змогли прийняти дітей. Для цього персоналу доводилося виходити на роботу в час, який можна було б приділити власним сім’ям. Але «сім’я» під назвою «Нетішинський центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів» для кожного з працівників важила, як бачимо, не менше.

Узявши участь у церемонії відкриття, міський голова Олександр Супрунюк особливо наголосив на відповідальності та шляхетності, з якою підійшли до справи працівники центру. Водночас він подякував усім, хто долучився до діла у благодійний та інший способи, нагородивши Почесними грамотами виконавчого комітету міської ради одинадцять осіб.

Серед нагороджених – Андрій Шинькович (Народний депутат України), Вікторія Антощук (депутат міської ради), В’ячеслав Драчук, Сергій Кривий, Олександр Миклуш, Геннадій Міклуха, Юрій Мот, Валерій Преподобний (усі – фізичні особи-підприємці) Сергій Кузьмінчук, Юрій Ткач та Наталія Шминдрук (громадяни міста).

Добрих слів прозвучало чимало, як і вручено квітів та подарунків, – від депутата міської ради Вікторії Антощук, заступника генерального директора Хмельницької атомної електростанції Віктора Демидюка, начальника управління соціального захисту населення Валентини Склярук (заодно зачитала вітальну адресу від керівника Департаменту соціального захисту населення ОДА Світлани Лукомської), начальника відділу освіти Ольги Бобіної та інших освітян, а також нинішнього очільника батьківського комітету центру Катерини Клєпової та матері одного з колишніх його випускників Інни Васильчук.

Нинішній жовтень – доволі прохолодний, тим паче вдалося відчути наскільки тепла й затишна атмосфера у приміщеннях центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів, а самі дітки наче й не помічали великої кількості гостей. Вони розважалися під пильним оком своїх учителів і вихователів. Для того, щоб проводити активно час, розвиватися та покращувати свій фізичний стан, тут є все, або майже все. А тепер, окрім цього, приємно та змістовно розмальований простір навколо та безліч зручного начиння. До речі, підвозити дітей сюди буде комфортабельний зелений автобус, нещодавно придбаний за кошти бюджету міста.

Вже безпосередньо у стінах центру всі присутні змогли поласувати смачним короваєм, спеченим з нагоди урочистостей.

Від імені міської влади відкриття Нетішинського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів відвідали також заступники міського голови Олена Хоменко та Костянтин Шатковський.

Богдан Фединчук,
спеціаліст відділу з організаційних питань,
зв’язків з ГО та ЗМІ виконавчого комітету міської ради

Нетішинська міська рада +ФОТО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*