Криворіжці готуються до участі у Іграх Нескорених-2023

Криворіжці готуються до участі у Іграх Нескорених-2023. invictus games, ігри нескорених, дюсельдорф, ветеран, змагання

Криворіжці готуються до участі у Іграх Нескорених-2023. invictus games, ігри нескорених, дюсельдорф, ветеран, змагання

З 9 по 16 вересня у німецькому Дюсельдорфі пройдуть Всесвітні Ігри Нескорених. Кривий Ріг у складі національної команди представлятимуть двоє спортсменів-ветеранів: Олег Должок та Назар Вознюк. Криворіжців буде супроводжувати капітан команди Валерій Катькін.

Склад збірної України, яка вирушить на Ігри Нескорених, оголосили після національного відбору, що відбувся наприкінці квітня на Львівщині.

Україну представлятимуть 25 ветеранів, серед яких наші земляки Олег Должок та Назар Вознюк.

Олег боротиметься за перемогу у таких видах спорту як волейбол сидячи, веслування на тренажері та плавання, Назар змагатиметься з суперниками у плаванні.

«Кривбас вкотре показав, що ми – мешканці – сильні, мужні, у нас дійсно сталевий характер», – наголошує Валерій Катькін.

Наразі спортсмени активно готуються до вирішальних змагань, і для цього в них є всі необхідні умови, адже у нашому місті одна з найкращих в Україні спортивних баз. За словами капітана команди, нещодавно ДЮСШ №1 отримала від міста два сучасних іноземних тренажера для веслування, які знадобляться нашим нескореним героям під час підготовки до Invictus Games.

«Вдячні міській владі, Раді оборони Кривого Рогу та особисто Олександру Вілкулу за підтримку, – говорить Валерій Катькін. – Люди, які виступають на таких рівнях – всеукраїнському та міжнародному, повинні постійно покращувати свої навички і загалом фізичну вправність. Матеріально технічна база, яку надає нам місто, дозволяє це робити».

Тож побажаємо успіху криворіжцям і всім українцям, які вкотре мають довести світові: ми мужні та нездоланні.

ТРК “Рудана”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*