Валерій Пархоменко: «В області надається фінансова підтримка громадським організаціям та клубному руху людей з інвалідністю»

1 14 110120143331 2. інвалідів

1 14 110120143331 1

11 січня в приміщенні Полтавського фізкультурно-спортивного клубу інвалідів відбулося змагання з дартсу, в якому взяли участь спортсмени-інваліди з Полтави, Ново-Санжарського та Полтавського районів. Привітати учасників змагань прийшов заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Валерій Пархоменко. Він звертаючись до присутніх сказав, що в області налагоджена системна робота з громадськими організаціями, що опікуються людьми з обмеженими можливостями, також надається фінансова допомога клубному спортивному руху людей з інвалідністю.

«Кожна людина повинна бути охоплена турботою та увагою держави, а особливо, коли мова йде про людей з обмеженими можливостями, яким вкрай необхідно фізично підтримувати, зміцнювати та гартувати свій організм. Реалізуючи в області Програму Президента України Віктора Януковича «Україна для людей», у 2013 році з обласного бюджету на підтримку статутної діяльності 12 обласних громадських організацій виділено 646,1 тис. грн.. Зокрема, Полтавському обласному осередку Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України» у 2013 році було виділено 94,0 тис. грн. У 2014 році ми продовжимо цю роботу.», – зауважив Валерій Пархоменко.

По завершенню змагань заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Валерій Пархоменко та голова клубу Сергій Чумак вручили переможцям грамоти й медалі.

Переможцями серед жінок стали Світлана Бублик(І), Ала Житнік (ІІ), Олена Злобіна (ІІІ), серед чоловіків Божко Микола (І), Мороз Микола (ІІ), Сакал Петро (ІІІ).

Полтавська обласна державна адміністрація

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*